To εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ του ITV για τον Τσούμπα Άκπομ (vid)

Από sdna.gr: Ο Τσούμπα Άκπομ μετά την κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ από τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο Λονδίνο για να απολαύσει την περιόδο των διακοπών του και το ITV ετοίμασε ένα εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ για τον Άγγλο επιθετικό.
Πηγή: sdna.gr
To εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ του ITV για τον Τσούμπα Άκπομ (vid)

Σε ένα video 18 λεπτών, οι Άγγλοι παρουσιάζουν την ανοδική πορεία του 23χρονου επιθετικού από τις ακαδημίες της Άρσεναλ έως και την κατάκτηση του νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, με τον Άκπομ να μιλάει για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του στον Δικέφαλο και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Από το Κάνινγκ στη Θεσσαλονίκη, από την Άρσεναλ στον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, μέχρι το γκολ που σφράγισε την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Κυπέλλου στους «ασπρόμαυρους», ο Τσούμπα Άκπομ ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για όλα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο Τσούμπα Άκπομ χαρακτηρίζεται στο ντοκιμαντέρ ως ένας Έλληνας ήρωας που μπήκε στο πάνθεον της ιστορία του Δικεφάλου ως μέλος της ομάδας που κατέκτησε αήττητη, μετά από 34 χρόνια το πρωτάθλημα, ενώ ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, απαντώντας σε ερώτηση για την συνέχεια των «ασπρόμαυρων», σημείωσε ότι: «Το νταμπλ ήταν μόνο η αρχή! Θέλουμε να συνεχίσουμε την ίδια επιτυχημένη πορεία».

Από το ντοκιμαντέρ για τον Άγγλο επιθετικό του ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσε να λείπει και η επίσκεψη του Άκπομ στο σχολείο που φοίτησε στο Λονδίνο, όπου έγινε δεκτός με τιμές... ήρωα από τους μαθητές και τους καθηγητές του «St Bonaventure's», αλλά και δηλώσεις οπαδών του Δικεφάλου, που χαρακτηρίζουν τον Άγγλο επιθετικό ως... παράδεισο για τους «ασπρόμαυρους», αλλά και ως... κόλαση για τις αντίπαλες άμυνες.

Δείτε παρακάτω το ντοκιμαντέρ του ITV για τον Τσούμπα Άκπομ:

Διαβάστε ακόμη...