«Ο Φατίχ Τερίμ κυνηγά τον Ραζβάν Λουτσέσκου»

Από paokrevolution.net: Η Γαλατά αναδείχθηκε κυπελλούχος Τουρκίας κερδίζοντας με 3-1 την Ακισάσπορ σε έναν επεισοδιακό τελικό.
Πηγή: paokrevolution.net
«Ο Φατίχ Τερίμ κυνηγά τον Ραζβάν Λουτσέσκου»

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ διεκδικεί και το Πρωτάθλημα και με αφορμή το ενδεχόμενο να κατακτήσει το νταμπλ, τουρκική ιστοσελίδα θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ετσι στην ηλεκτρονική έκδοση της, η Fanatik, φιλοξενεί κείμενο όπου σημειώνει πως ο Φατίχ Τερίμ κυνηγά τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

"Μετά από 34 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα έχοντας στον πάγκο, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, γιο του πρώτην ομοσπονδιακού τεχνικού της Τουρκίας, Μιρτσέα.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του και πλέον ο Φατίχ Τερίμ κυνηγά αυτή την επιτυχία του Ρουμάνου τεχνικού αφού είναι κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος".

Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές ομάδες που φέτος πανηγύρισαν το νταμπλ στις εγχώριες διοργανώσεις. Αυτό το έκανε ο Αγιαξ που είναι πιθανός αντίπαλος του Δικεφάλου στον τρίτο προκριματικό γύρο του CHL και μένει να φανεί αν θα το πετύχει και η Μάντσεστερ Σίτυ που το Σάββατο παίζει στον τελικό του Κυπέλλου με τη Γουότφορντ.

Το νταμπλ διεκδικεί και η Μπάγερν (παίζει στον τελικό με τη Λειψία) ενώ απέτυχαν να το πανηγυρίσουν στην Ιταλία η Γιουβέντους (αναδείχθηκε κυπελλούχος η Λάτσιο) και στην Γαλλία η Παρί (έχασε στον τελικό από τη Ρεν).

Διαβάστε ακόμη...