Οι άξονες δράσεις για την νέα Τούμπα

Απο sfina.gr: Σε πολλά διαφορετικά επίπεδα θα κινηθεί η προετοιμασία για τη νέα Τούμπα.
Πηγή: sfina.gr
Οι άξονες δράσεις για την νέα Τούμπα

Αυτό που λέγεται νέο γήπεδο περιλαμβάνει μία πλειάδα εκκρεμοτήτων που πρέπει να τακτοποιηθούν πριν από την κατεδάφισή του και την ανέγερση νέου στην θέση του.

Οι βασικοί άξονες δράσεις είναι οι εξής:

-Ενοικίαση του Καυταντζογλείου και χρησιμοποίησή του ως προσωρινής έδρας για τους αγώνες του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον για δύο χρόνια, αφού προηγηθεί, βέβαια, η εκτέλεση έργων κόστους 1,5 εκατ. ευρώ, που θα το καταστήσουν κατάλληλο για την διεξαγωγή ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

-Μεταφορά του εξοπλισμού της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία (πλυντήρια, αποθήκες ρουχισμού, προμήθειες κ.α.), αλλά και όλων των υπόλοιπων δομών. Δεν μπορούν να μεταφερθούν στο Καυταντζόγλειο, που θα χρησιμοποιείται μόνο ως έδρα στους αγώνες.

-Μεταφορά των γραφείων της ΠΑΕ και των διοικητικών υπηρεσιών (όπως και των τροπαίων) σε κάποιο άλλο χώρο. Δεν αποφασίσθηκε ακόμα που θα στεγάζονται τα γραφεία της ΠΑΕ για όσο θα χτίζεται η νέα Τούμπα. Ούτε τα γραφεία γίνεται να πάνε στο Καυταντζόγλειο, για ευνόητους λόγους. Το Καυταντζόγλειο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τους αγώνες. Θα πηγαίνει η ομάδα θα παίζει και θα φεύγει.

-Μεταφορά των γραφείων και των τμημάτων του Ερασιτέχνη, όπως και του κολυμβητηρίου, του Σούπερ Μάρκετ κάτω από την Θύρα και όλων των άλλων δομών που φιλοξενούνται στην Τούμπα σε άλλους χώρους.

Κι αυτές είναι μόνο μερικές από τις εκκρεμότητες, γιατί η εκκένωση του γηπέδου τον ερχόμενο Μάιο απαιτεί πάρα πολλά που πρέπει να γίνουν.

Διαβάστε ακόμη...