Νίκη για να παραμείνει «ζωντανός» ο ΠΑΟΚ

Απο arenafm.gr: Το τρίτο ραντεβού στη σειρά των τελικών των πλέι-οφ μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ είναι σήμερα στις 18.30 στο «Μελίνα Μερκούρη», εκεί όπου ο «δικέφαλος» θέλει πάση θυσία τη νίκη, ώστε να μειώσει σε 2-1 τη σειρά των τελικών και να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου.
Πηγή: arenafm.gr
Νίκη για να παραμείνει «ζωντανός» ο ΠΑΟΚ

Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 2-0 στη σειρά και σε περίπτωση νίκης θα κατακτήσουν τον 29ο τίτλο στην ιστορία τους.

Ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο ήττες που είχε στους πρώτους αγώνες παίζει με την πλάτη στον τοίχο και ξέρει πως δεν έχει άλλη ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από το να πάρει τη νίκη. Να σημειωθεί πως ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ανατραπεί προβάδισμα νικών από 2-0 και ο «δικέφαλος» καλείται να πετύχει έναν άθλο και να γράψει ιστορία.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ, τόνισε: «Ο αγώνας είναι μονόδρομος για μας. Δεν έχουμε άλλη ευκαιρία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στους πρώτους αγώνες. Θέλω πρώτα να απελευθερωθούμε στο παιχνίδι μας και εφόσον κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα αλλά εάν κάνουμε μία νίκη θα αλλάξουν όλα».

Διαβάστε ακόμη...