Συνεχίζουμε ...

Από acpaok.gr: Τον πρώτο τους αγώνα για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, το οποίο φέτος πραγματοποιείται στην Ιστιαία της Εύβοιας έδωσαν οι Νεάνιδες του ΠΑΟΚ KYANA.
Πηγή: acpaok.gr
Συνεχίζουμε ...

Στον εναρκτήριο αγώνα αντιμετώπισαν την ομάδα του Παναθηναϊκού, μία ομάδα, η οποία είχε την πολυτέλεια αγωνιστικών εμπειριών από το Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Γυναικών, καθώς με την ίδια περίπου σύνθεση αγωνίστηκε καθ΄όλη την διάρκεια του δευτέρου τη τάξει εγχώριου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού, πιο έμπειρη όπως αναφέραμε παραπάνω, εκμεταλλεύτηκε αυτόν τον παράγοντα, ο οποίος αποτέλεσε τον καταλύτη για να γείρει η ζυγαριά υπέρ της, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την ήττα με 61-67 τελικό σκορ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν στην αναμέτρηση δυνατά, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 20-17 για να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενες με 36-35. Στο τρίτο δεκάλεπτο, τα λάθη και τα σουτ, που δε βρήκαν στόχο, έδωσαν το δικαίωμα στις αντίπαλες να προηγηθούν, με την περίοδο να κλείνει με 42-49. Στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, οι «ασπρόμαυρες» με ένα σερί 7-0, ισοφάρισαν σε 49-49 και πέρασαν μπροστά στο σκορ, χωρίς όμως να καταφέρουν να διευρύνουν τη διαφορά, με αποτέλεσμα να δίνεται και πάλι το «πάτημα» στις αντίπαλες να προηγηθούν με 59-62. Παρ' όλες τις προσπάθειες, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ γνώρισαν την ήττα με 61-67.

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος «πλήρωσε» το κακό τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο ήταν κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα...

Στη δεύτερη αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετωπίζει τον Πρωτέα Βούλας στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαΐου 2019.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ – Παναθηναϊκός: 61-67

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 20-17, 36-35, 42-49, 61-67

Διαβάστε ακόμη...