Σε «κλειστό κλαμπ» ο Μαργαρίτης

Από basketplus.gr: Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τους εννιά πόντους που πέτυχε κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, έγινε ο 5ος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα (από το 1992 και μετά), που έφτασε τους 1.500.
Πηγή: basketplus.gr
Σε «κλειστό κλαμπ» ο Μαργαρίτης

Το κατάφεραν μόνο Μπάνε Πρέλεβιτς, Κώστας Βασιλειάδης, Πέτζα Στογιάκοβιτς και Γιάννης Γιαννούλης.

*Ο αρχηγός του Δικεφάλου παράλληλα, με τα δύο κλεψίματα που έκανε χθες, έφτασε και ξεπέρασε τα 200 στην καριέρα του στην Betshop Basket League.

*Ακόμη ο Μαργαρίτης έχοντας 3/5 βολές έφτασε τις 364 εύστοχες με τον ΠΑΟΚ στην κατηγορία κι έτσι μπήκε στην πρώτη πεντάδα της σχετικής, ιστορικής λίστας του. Ο διεθνής φόργουορντ ξεπέρασε τον Πέτζα Στογιάκοβιτς που είχε 362 βολές στην τριετία 1995-98.

*Σε ένα ατομικό επίτευγμα έφτασε και ο Μιλένκο Τέπιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ που σημείωσε ρεκόρ περιόδου με τους 14 πόντους του, πραγματοποίησε το 50ό παιχνίδι του με τη φανέλα του Δικεφάλου στο Πρωτάθλημα, κάτι που έκαναν μόνο άλλοι 11 ξένοι παίκτες στην ιστορία της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων και των Γκος και Χάτσερ.

*Κόβοντας ένα αντίπαλο σουτ, ο Λίνος Χρυσικόπουλος έγινε ο 9ος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε τις 50 τάπες.

*Ο Φιλ Γκος είχε 3/5 δίποντα και με αυτά ξεπέρασε τα 100 εύστοχα. Μετράει πλέον 101/212 (47,64%).

Διαβάστε ακόμη...