Οι λεπτομέρειες της φιέστας του ΠΑΟΚ: Ο γύρος του γηπέδου και το pyroshow

Από sda.gr: Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά στην φιέστα που ετοιμάζουν οι «ασπρόμαυροι» και το μεγάλο φινάλε με το pyroshow!
Πηγή: sdna.gr
Οι λεπτομέρειες της φιέστας του ΠΑΟΚ: Ο γύρος του γηπέδου και το pyroshow

Αντίστροφα μετρούν -πλέον- οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ...

Πάνω σε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την διοργάνωση μιας γιορτής που θα μείνει αξέχαστη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ δουλεύουν «πυρετωδώς» οι άνθρωποι του Δικεφάλου προκειμένου να κυλήσουν όλα όπως ακριβώς τα έχουν σχεδιάσει.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, οι εορτασμοί θα κορυφωθούν στο φινάλε, με ένα ανεπανάληπτο pyroshow, το οποίο όπως φαίνεται θα είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της Τούμπας. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να ολοκληρώσουν τη φιέστα με ένα φινάλε εφάμιλλο της ιστορικής βραδιάς που θα ζήσει η οικογένεια του ΠΑΟΚ και θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια...

Υπάρχουν -ωστόσο- λεπτομέρειες που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαιτέρως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καθώς το εν λόγω pyroshow θα γίνει μετά την απονομή και μόλις τελειώσει το τετράλεπτο των βεγγαλικών.

Οι πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ θα κάνουν το γύρο του γηπέδου εν μέσω πυρσών, ολοκληρώνοντας την γιορτή σε κλίμα απόλυτης αποθέωσης στην κατάμεστη Τούμπα!

Διαβάστε ακόμη...