Εγκρίθηκε το αίτημα για την γιγαντοοθόνη της φιέστας

Από sfina.gr: Κανονικά θα φωταγωγηθεί ο Λευκός Πύργος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή το βράδυ.
Πηγή: sfina.gr
Εγκρίθηκε το αίτημα για την γιγαντοοθόνη της φιέστας

Πλην τούτου, από στιγμή σε στιγμή, γίνεται δεκτό, όπως αναμενόταν, άλλωστε, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τοποθέτηση μίας μεγάλης εξέδρας σε χώρο δίπλα στον Λευκό Πύργο, στην οποία θα εγκατασταθεί γιγαντοοθόνη για όσους δεν έχουν προμηθευτεί το «μαγικό χαρτάκι» εισόδου στην Τούμπα και θέλουν να παρακολουθήσουν από ένα εμβληματικό σημείο της Θεσσαλονίκης τον αγώνα της φιέστας – τίτλου του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

Όσοι πάνε από νωρίς θα πιάσουν προνομιακή θέση, όχι μόνο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και για να συμμετάσχουν στην γιορτή που θα ακολουθήσει με την άφιξη της ομάδας μετά το παιχνίδι στον Λευκό Πύργο.

Ο Λευκός Πύργος και η παραλιακή θα "πλημυρίσουν" από φίλους του ΠΑΟΚ την Κυριακή για να γιορτασθεί ένα πρωτάθλημα που έρχεται στην πόλη μετά απο 34 ολόκληρα χρόνια. Το ξέσπασμα χαράς στην λαϊκή γιορτή πυο θα στηθεί είναι αναμενόμενα...

Διαβάστε ακόμη...