Χαντάβα: «Θέλω να μείνω!»

Από inpaok.com: Μια από τις πρωταγωνίστριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Εύα Χαντάβα, αποκάλυψε στο INPAOK, πως η δική της επιθυμία είναι να παραμείνει στον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Χαντάβα: «Θέλω να μείνω!»

Επίσης, μίλησε για την άνοδο της ομάδας στην Volleyleague, για τα δύο τελευταία παιχνίδια με Λαμία και ΧΑΝΘ, για την μοναδική ήττα στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, για την ομάδα των νεανίδων που κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και βοήθησαν σημαντικά την πρώτη ομάδα, αλλά και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε αποκλειστικά στο INPAOK:

Για την άνοδο στην Volleyleague:

«Ήταν από την αρχή ο στόχος μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που πήραμε την απευθείας άνοδο. Από εδώ και πέρα... διακοπές (σ.σ. γέλια)».

Για το αν το παιχνίδι με την Λαμία την προτελευταία αγωνιστική ήταν το πιο κομβικό και μετά τη νίκη αυτή, δεν υπήρχε άγχος στον αγώνα με την ΧΑΝΘ:

«Στο βόλεϊ ποτέ δεν ξέρεις. Σίγουρα είχαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, αλλά ποτέ με σκοπό να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Ήμασταν συγκεντρωμένες από την αρχή δεν χαλαρώσαμε καθόλου, νομίζω δείξαμε και στα δύο παιχνίδια πως ήμασταν καλύτερες και καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο».

Για το αν θα είναι και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι θετική στο να μείνω, γιατί από την μεριά έμεινα πολύ ευχαριστημένη, θέλω να ελπίζω πως και η διοίκηση έμεινε ευχαριστημένη. Θα μιλήσουμε σύντομα και θα δούμε. Προτεραιότητα για μένα πάντως είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο!»

Για την... απουσία του κόσμου στα περισσότερα παιχνίδια:

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια... πικρία. Σε κάποια παιχνίδια θα θέλαμε τον κόσμο περισσότερο κοντά μας. Ευελπιστώ του χρόνου που θα είμαστε στην Volleyleague και θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό, με τον Άρη και γενικά πιο... εμπορικές ομάδες, θέλω να πιστεύω πως θα είναι πιο κοντά μας, γιατί παίζει σημαντικό ρόλο και αυτό το είδαμε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον κόσμο της να γεμίζει το γήπεδο και σίγουρα έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία μας και το γεγονός πως χάσαμε εκεί πέρα».

Για την ήττα από την ΑΕΚ και αν αυτή ήρθε από τον κόσμο ή από την απόδοση του ΠΑΟΚ:

«Όλα παίζουν ρόλο στο παιχνίδι. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα μας έχει και κοπέλες μικρές σε ηλικία, πολύ ταλαντούχες, αλλά άπειρες σε τέτοια παιχνίδια, οπότε σίγουρα όταν υπάρχει τόσος κόσμος στο γήπεδο και φωνάζει, σε επηρεάζει ψυχολογικά, αλλά θεωρώ πως γενικά μετά τα Χριστούγεννα, ήμασταν σε μια... φάση κοντά ένα μήνα που δεν παίζαμε όπως θέλαμε, αλλά στα τελευταία παιχνίδια παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ και συγκεκριμένα νομίζω από το παιχνίδι με τον Πορφύρα στο κύπελλο και μετά».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είχε και πολύ καλή ομάδα νεανίδων που βοήθησαν σε πολλά παιχνίδια:

«Σίγουρα όταν έχεις από πίσω πολύ καλές μικρές αθλήτριες βοηθάει τις πιο έμπειρες. Γενικά, είναι πολύ ταλαντούχες παίκτριες και είναι πολύ θετικό αυτό και το είδαμε στο Πανελλήνιο που τρεις δικές μας παίκτριες πήραν βραβεία και προσωπικές διακρίσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...