«Το ενδιαφέρον της Μακάμπι του Ίβιτς για τον Σάκχοφ»

Από sdna.gr: Δημοσίευμα από το Ισραήλ κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Εβγέν Σάκχοφ με φόντο την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Πηγή: sdna.gr
«Το ενδιαφέρον της Μακάμπι του Ίβιτς για τον Σάκχοφ»

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα: «Ο Εβγέν Σάκχοφ έλαβε κλήση από την Μακάμπι Τελ Αβίβ». Μάλιστα, στο κείμενο γίνεται αναφορά και στον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Ουκρανό μέσο δεδομένου πως οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στον ΠΑΟΚ και διατηρούν ακόμη και σήμερα μια εξαιρετική σχέση.

Αναφορικά με την ομάδα από το Ισραήλ, ο Βλάνταν Ίβιτς σημείωσε σε δηλώσεις του πως η Μακάμπι έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για την επόμενη σεζόν. Με τα βλέμματα της UEFA να είναι πάνω στην ομάδα λόγω του FFP, όπως σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα, έχει δοθεί έμφαση στους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Στην παρούσα φάση, ο Εβγέν Σάκχοφ ανήκει στην σχετική κατηγορία καθώς τον Ιούνιο εκπνέει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και για την ώρα δεν έχει ανανεωθεί ακόμη...

Σύμφωνα -πάντα- με τους Ισραηλινούς, το ενδιαφέρον της Μακάμπι έχει φτάσει και στα αυτιά του Σάκχοφ, με το δημοσίευμα να αναρωτιέται αν μετά τον πατέρα του (σ.σ. ένας από τους θρύλους του ουκρανικού ποδοσφαίρου) και ο νεότερος της οικογένειας θα ακολουθήσει τα χνάρια του και θα βρεθεί στη χώρα τους...

Διαβάστε ακόμη...