«Ο Λουτσέσκου και οι άλλοι...»

Από paok24.com: Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να βάζουν στο «κάδρο» των υποψήφιων τεχνικών της Μπεσίκτας τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Ο Λουτσέσκου και οι άλλοι...»

Μπορεί από την πλευρά του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για μία ακόμη φορά με δηλώσεις του στην Ρουμανία να έστειλε μήνυμα παραμονής στον πάγκο του ΠΑΟΚ λέγοντας πως τα σενάρια που κυκλοφορούν τον αφήνουν αδιάφορο και πως σε περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης του ζητήσει να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, τότε αυτός θα πει το «ναι», ωστόσο οι Τούρκοι δεν τα... παρατάνε.

Ακόμη ένα δημοσίευμα στη γειτονική χώρα παρουσιάζει τον Ρουμάνο τεχνικό ως το νούμερο ένα στόχο για τον πάγκο της Μπεσίκτας τη νέα σεζόν.

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως η περίπτωση του Λουτσέσκου είναι οικονομικά συμφέρουσα και για μία ακόμη φορά αναφέρονται στην εντυπωσιακή φετινή πορεία του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρεται και στους άλλους υποψήφιους στόχους της Μπεσίκτας για την άκρη του πάγκου, με τα ονόματα των Αμπντουλάχ Αβτσί (προπονητής της Μπασακσεχίρ) και Σεργκέν Γιαλτσίν (προπονητής της Αντάλιασπορ) να «ακούγονται» επίσης έντονα.

Διαβάστε ακόμη...