Συγκινήθηκε ο Μάκης ο Μανάβης από τις επισκέψεις των ΠΑΟΚτσήδων!

Από sfina.gr: Απίστευτες στιγμές στο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύεται από την Πέμπτη ο Μάκης ο Μανάβης, ο Μάκης Μαυρομιχάλης, ο "Στρατηγός" των οπαδών του ΠΑΟΚ...
Πηγή: sfina.gr
Συγκινήθηκε ο Μάκης ο Μανάβης από τις επισκέψεις των ΠΑΟΚτσήδων!

...με πρόβλημα υγείας και την Τρίτη κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει η διάγνωση για να αποφασιστεί εάν θα ακολουθήσει θεραπεία ή θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

Εκατοντάδες ΠΑΟΚτσήδες κυρίως ηλικίας 40-60 ετών πηγαίνουν στο "δωμάτιο 9" της Παθολογικής για να δουν τον Μάκη και αυτός από την παρουσία τόσων πολλών φίλων του, συγκινήθηκε, δεν έκλαψε φυσικά, αλλά φάνηκε η συγκίνηση, η χαρά και η περηφάνια του, γιατί σε κάποια στιγμή, ενώ μέσα στον θάλαμο ήταν πάνω από 25 άτομα και περίμεναν από έξω άλλοι 200, είπε απευθυνόμενος στον Στάθη Βάκο, που δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από δίπλα του: "Σταθούλη, κάτι κάναμε κι εμείς για τον ΠΑΟΚ να πούμε... Τα βλέπεις τα ΠΑΟΚτσάκια ενωμένα όλα δίπλα μας;"

Ιδιαίτερη χαρά για όλους, μόλις ανακοινώθηκε η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, που τον έγραψε "θρύλο" και έτσι φάνηκε ότι η οικογένεια Σαββίδη ενημερώθηκε για την ασθένειά του, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστή η ατάκα του Γιώργου Σαββίδη: "Από εμάς ό,τι χρειαστεί θα το κάνουμε για τον Μάκη..."

Ο ΠΑΟΚ είναι "οικογένεια"!

Διαβάστε ακόμη...