«Ο πρόεδρος υποσχέθηκε να διευκολύνει την αποχώρηση του Ελ Καντουρί»

Aπό sfina.gr: Ο εκπρόσωπος του Ελ Καντουρί, Ντιέγκο Ταβάνο, μίλησε για το μέλλον του παίκτη στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση όσον αφορά την αποχώρηση του ενώ δήλωσε πως κάτι τέτοιο θα συμβεί το καλοκαίρι, με την ομάδα να έχει τελειώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Πηγή: sfina.gr
«Ο πρόεδρος υποσχέθηκε να διευκολύνει την αποχώρηση του Ελ Καντουρί»

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ Ντιέγκο Τάβανο μίλησε για το μέλλον του Ελ Καντουρί, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Σίγουρα θα μιλήσουμε ξανά με την Πάρμα. Ο Καντουρί υποσχέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ότι θα μείνει για να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ από την πλευρά του του υποσχέθηκε το ερχόμενο καλοκαίρι να διευκολύνει την αποχώρηση του»

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως: «Για την ώρα ελπίζουμε να κλείσει επιτυχημένα την χρονιά στην Ελλάδα. Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, επίτευγμα που για τον ΠΑΟΚ θα είναι ιστορικό αφού έχει να κατακτήσει το τίτλο περισσότερα από τριάντα χρόνια. Από τη στιγμή που θα τελειώσει η σεζόν τότε θα αναζητήσουμε το καλύτερο δυνατό και η Ιταλία είναι πάντα μια καλή προοπτική»

Διαβάστε ακόμη...