Ένα ξωκλήσι στη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου (pics)

Από sdna.gr: Ένα ξωκλήσι στη μνήμη του οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, ανεγείρεται τους τελευταίους μήνες στην Πάφο με πρωτοβουλία της οικογένειας, φίλων του Δικεφάλου αλλά και οπαδών της ΑΕΚ.
Πηγή: sdna.gr
Ένα ξωκλήσι στη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου (pics)

Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί πως την εν λόγω πρωτοβουλία για την ανέγερση του ξωκλησιού είχε καθαρά η οικογένειά του Νάσου Κωνσταντίνου και τον χώρο για την ανέγερση παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Πάφου.

Τα έξοδα για το ξωκλήσι ανέλαβε εξ' ολοκλήρου η οικογένεια του νεαρού με τη στήριξη κάποιων επαγγελματιών της οικοδομικής βιομηχανίας, αλλά και φίλων τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ από την Κύπρο.

Παράλληλα οι φίλοι του Δικεφάλου από την Κύπρο έκαναν κάλεσμα και στο μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργο Σαββίδη ώστε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν η οικογένεια Σαββίδη, ειδικά εκείνες τις πρώτες δύσκολες στιγμές.

Τέλος, όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην ολοκλήρωση του ξωκλησιού, ακόμη και στον εξοπλισμό του εσωτερικά, μπορούν να το πράξουν συνεισφέροντας στον πιο κάτω λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα: 595-10-844578-01

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμη...