Για τον ΠΑΟΚ ισχύουν άλλοι νόμοι…

Από inpaok.com: Ένας χρόνος έχει περάσει από τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα, στα οποία κλάπηκε ο τίτλος του πρωταθλητή και η απόφαση για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ξεμπροστιάζει όσους συμμετείχαν πέρυσι στο «έγκλημα» εις βάρος του Δικεφάλου και του ποδοσφαίρου.
Πηγή: inpaok.com
Για τον ΠΑΟΚ ισχύουν άλλοι νόμοι…

Στην περίπτωση του ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου ίσχυσε ο ΚΑΠ, καθώς ο Γερμανός διαιτητής Φριτζ διέκοψε την αναμέτρηση χωρίς να έχει συμπληρωθεί μία ώρα, όπως αναφέρει ο κανονισμός.

Πέρυσι, όμως, όταν ο ΠΑΟΚ και οι εκπρόσωποι του αγωνίζονταν στις αίθουσες των δικαστηρίων, ο νόμος δεν ίσχυσε! Ή μάλλον, όταν πρόκειται για τον Δικέφαλο ισχύουν άλλοι νόμοι...

Από ένα ρολό χαρτί και ένα θέατρο για... όσκαρ ξεκίνησε η κλοπή του περσινού τίτλου και ολοκληρώθηκε με τα αίσχη της ΑΕΚ, την Τούμπα, η οποία δήθεν τρομοκρατήθηκε.

Όμως αργά ή γρήγορα όλα ξεσκεπάζονται. Η απόφαση για συνέχιση του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ σύμφωνα με τον ΚΑΠ αποδεικνύει την περσινή κτηνωδία και ακόμα περισσότερο, ότι για τον ΠΑΟΚ ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...