Γκρεμίζει όλα τα ρεκόρ του ο ΠΑΟΚ

Από sfina.gr: Η 22η νίκη του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα ήταν αυτή απέναντι στον Παναιτωλικό. Κάτι που σημαίνει ότι σπάει το ρεκόρ των 21 που είχε πετύχει τρεις φορές στο παρελθόν.
Πηγή: sfina.gr
Γκρεμίζει όλα τα ρεκόρ του ο ΠΑΟΚ

Στις αγωνιστικές περιόδους 1975-76, 2013-14 και 2017-18, ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει 21 νίκες. Φέτος, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League έφτασε τις 22 νίκες!

Η επίδοση αυτή είναι σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, αφού τη σεζόν 1972-73 ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει 27 νίκες, σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών! Αν, ο Δικέφαλος, κάνει πέντε νίκες στα εναπομείναντα ματς μπορεί να φτάσει και αυτό το ρεκόρ!

Το δεύτερο ρεκόρ που έσπασε ο Δικέφαλος μετά τη νίκη τους στο Αγρίνιο είναι αυτό των περισσότερων διαδοχικών αγώνων πρωταθλήματος στους οποίους βρίσκει δίχτυα.

Στην πείοδο Δεκέμβριος 2001 – Δεκέμβριος 2002, ο ΠΑΟΚ σκόραρε συνολικά σε 29 παιχνίδια της Α' εθνικής. Τότε, το σερί σταματήσει στο "Βικελίδης" απέναντι στον Άρη. Το ρεκόρ αυτό ισοφαρίστηκε στο ματς με τον Ατρόμητο και έσπασε χθες απέναντι στον Παναιτωλικό.

Να προσθέσουμε βέβαια και το ρεκόρ με τις 25 νίκες, που τον οδηγεί στην κατάρριψη του ρεκόρ όλων των εποχών, του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Διαβάστε ακόμη...