«Θηρίο» στο κλουβί ο Πέλκας!

Από paok24.com: Το χρόνο αντίστροφα μετράει ο Δημήτρης Πέλκας προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου και να βοηθήσει την ομάδα μέχρι τέλους...
Πηγή: paok24
«Θηρίο» στο κλουβί ο Πέλκας!

Η είδηση του τραυματισμού του Δημήτρη Πέλκα προκάλεσε... παγωμάρα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ καθώς τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα από το μέτωπο.

Η διάγνωση έκανε λόγο για θλάση στους κοιλιακούς μύες στα πλάγια της λεκάνης και απουσία τεσσάρων εβδομάδων... Η ατυχία ήταν «διπλή» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς για το ίδιο διάστημα θα απουσίαζε και ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Η επιστροφή του Δημήτρη Πέλκα στην αγωνιστική δράση εκτιμάται ότι θα γίνει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, προς το τέλος του Μαρτίου, με τον ίδιο να μοιάζει... θηρίο στο κλουβί προκειμένου να γυρίσει άμεσα και να βοηθήσει μέχρι τέλους!

«Άσχημα τα μαντάτα αλλά αυτά υπάρχουν στον χώρο μας, δυστυχώς!Σκληρή δουλειά από σήμερα να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ!», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Έκτοτε, έχει βάλει το κεφάλι κάτω και δουλεύει καθημερινά, ακόμη πιο σκληρά προκειμένου να αφήσει πίσω του την δύσκολη εμπειρία του τραυματισμού και να μπει στην κούρσα της πιο συναρπαστικής χρονιάς του ΠΑΟΚ, έτσι όπως εξελίσσεται...

Διαβάστε ακόμη...