Πρόταση πάνω από εκατομμύριο στον Βαρέλα

Από paok24.com: Μία αλλά πάρα πολύ σημαντική εκκρεμότητα, παραμένει ανοιχτή για τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του. Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του, αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Πηγή: paok24.com
Πρόταση πάνω από εκατομμύριο στον Βαρέλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, ο Φερνάντο Βαρέλα αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να δεχτεί την τελική πρόταση του ΠΑΟΚ. Ήδη ο ατζέντης του, έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανεπίσημα, κάτι που αναμένεται σύντομα να επισημοποιηθεί.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ ξεπερνά το 1εκατ ευρώ ετησίως, ενώ υπάρχουν και κάποια μπόνους τίτλων που μπορεί να ανεβάσουν τις απολαβές του ακόμα περισσότερο. Επίσης, η διάρκεια του συμβολαίου είναι τριετίας.

Ο Βαρέλα από τη πλευρά του έχει διαβεβαιώσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ αλλά και τον Ράζβαν Λουτσέσκου πως δεν έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα και πως επιθυμεί να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Το ιστορικό της διαπραγμάτευσης που φαίνεται να καταλήγει σε γάμο, είναι γνωστό με τον ΠΑΟΚ και τον παίκτη να ξεκινάνε από πολύ μακριά, αλλά μέρα με τη μέρα να πλησιάζουν έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Διαβάστε ακόμη...