Κινητοποίηση για τα επόμενα χαφ του ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Όλα τα δεδομένα για τα χαφ του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Κινητοποίηση για τα επόμενα χαφ του ΠΑΟΚ

Τι σου είναι το ποδόσφαιρο...

Από την αρχή της φετινής μεγάλης χρονιάς έγιναν πολλές συζητήσεις για τα χαφ του άξονα στον ΠΑΟΚ.

Τότε συζητήθηκε έντονα η παραχώρηση του Χαρίση και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έμενε με τέσσερις παίκτες. Τους Μαουρίσιο, Κάνιας, Σάκχοφ και τον Βέρνμπλουμ που είχε αργήσει να ενσωματωθεί.

Μετά τον τραυματισμό Βέρνμπλουμ τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα ενισχύθηκε με τον Μίσιτς ενώ στο τέλος προέκυψε και η ποιοτική ευκαιρία που ακούει στο όνομα Ολιβέιρα. Κάπως έτσι οι λύσεις αυξήθηκαν.

Τώρα όμως το ποδόσφαιρο τα έφερε έτσι ώστε ειδικά για το μέλλον και την επόμενη χρονιά, να υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα. Η φετινή χρονιά θα βγει με Σάκχοφ, Κάνιας, Μίσιτς, Ολιβέιρα. Οι σκέψεις για το μέλλον όμως είναι πολλές.

Πώς και γιατί;

Ο Μαουρίσιο τραυματίστηκε και θα αργήσει να επιστρέψει. Ο Βέρνμπλουμ έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και η κατάστασή του όταν επιστρέψει, είναι ένα θέμα. Από εκεί και πέρα Κάνιας και Σάκχοφ δεν έχουν συμβόλαιο. Ο Ολιβέιρα είναι δανεικός και το θέμα του θέλει πολύ μεγάλη και ειδική διαπραγμάτευση. Ο Μίσιτς έχει έναν ακόμη χρόνο δανεισμού. Πώς έτυχε και όλοι έχουν ένα κάποιο θέμα...

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί κινητοποίηση και ήδη ξεκινούν οι επαφές για το πώς θα καλυφθούν οι θέσεις ενόψει καλοκαιριού και επόμενης σεζόν. Οι αποφάσεις αναμένονται μια και τώρα διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα...

Διαβάστε ακόμη...