«Ώρα να κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ!»

Από inpaok.com:Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης, μίλησε στο πλαίσιο της media day του ΑΣ ΠΑΟΚ, για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (9/3 17:00) κάλεσε τον κόσμο της ομάδας στη Νεάπολη, ενώ τόνισε πως ήρθε η ώρα για νίκη, κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
Πηγή: inpaok.com
«Ώρα να κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω πως θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω πως αν φύγει με το διπλό ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, ενώ αν κερδίσουμε εμείς θα πρέπει να παλέψουμε για να μείνουμε εκεί. Έχουμε δει αρκετές φορές τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο και νομίζω πως μαζί με την βοήθεια του κόσμου μας, να μπορέσουμε να πάρουμε μια νίκη που μας λείπει στα δύο χρόνια ύπαρξης του Ολυμπιακού. Νομίζω ήρθε η ώρα να κερδίσουμε».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει δέκα σερί νίκες και πόσο θα βοηθήσει στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ:

«Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα μπορεί και κερδίζει τα παιχνίδια, είτε όταν παίζουμε καλά, είτε όταν δεν πιάνουμε το 100% της απόδοσής μας. Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας, να βλέπουμε ότι έχουμε ένα 10×10 στο πρωτάθλημα και να μας βάζει με καλύτερη ψυχολογία σε ένα ντέρμπι όπως αυτό με τον Ολυμπιακό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα πάει με... συνταγή ΑΕΚ:

«Νομίζω πως είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Τα δικά μας τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό βλέποντας τα παιχνίδια κρίθηκαν ξεκάθαρα στην αναποτελεσματικότητά μας και στα πολλά χαμένα σουτ από τα έξι μέτρα. Δεν είχαμε κακή αμυντική λειτουργία δεν είμαστε κακοί τακτικά. Αν μπορέσουμε να φτιάξουμε την αποτελεσματικότητά μας θα μπορέσουμε να «χτυπήσουμε» το παιχνίδι. Αν το πάρεις στατιστικά είναι το έβδομο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και έχουμε μια ισοπαλία και όλα τα άλλα ήττες. Όταν δύο ομάδες είναι κοντά η μια στην άλλη δεν γίνεται να κερδίζει συνέχεια μόνο η μια ομάδα».

Για το αν στο πρωτάθλημα μετράει πολύ η έδρα:

«Ναι είναι κάπως έτσι. Νομίζω πως την έδρα για την ώρα την έχουμε εμείς και η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακό ακόμα δεν έχει φτιάξει το δικό του κοινό στο χάντμπολ. Εμείς έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν τι μπορούμε να κάνουμε, όπως και η ΑΕΚ. Άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια «χτυπιόμασταν» με την ΑΕΚ στους τελικούς, έχουμε φτιάξει το δικό μας κοινό. Οι οπαδοί μας όταν έρχονται στο γήπεδο μας γεμίζουν με πάθος και μας κάνουν να παίζουμε την κάθε φάση, σα να είναι η τελευταία».

Στο τέλος ο αρχηγός του ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο λέγοντας:

«Σας θέλουμε δίπλα μας όπως σε κάθε παιχνίδι, προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Γνωρίζουμε ότι τους πικράναμε, εμείς οι ίδιοι πικραθήκαμε από τους εαυτούς μας στο κύπελλο, αλλά πικράναμε και τον κόσμο μας. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, να βρεθούμε στην πρώτη θέση και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Διαβάστε ακόμη...