“Το πήρε ο ΠΑΟΚ, απομένει η… απονομή”!

Aπό sfina.gr: Ο Γιάννης Δαμανάκης, η "ψυχάρα" του ΠΑΟΚ και το 1985, μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και φυσικά σχετικά με τα θετικά της φετινής χρονιάς για τον Δικέφαλο του Βορρά.
Πηγή: sfina.gr
“Το πήρε ο ΠΑΟΚ, απομένει η… απονομή”!

Είπε λοιπόν στη SFINA.Gr:

«Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει ουσιαστικά. Το έχει πάρει ο ΠΑΟΚ. Περιμένουμε απλά την απονομή. Ήμασταν η ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ είχε γενική άνοδο μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς. Ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς συζήτηση, με παίκτες φορμαρισμένους από την αρχή της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ, διαθέτει, πλέον, πολλούς παίκτες που κάνουν την διαφορά. Μόνο μην γίνει το λάθος που έγινε το 1985, νομίζαμε, τότε, ότι ήμασταν φτασμένοι ομάδα και την άλλη χρονιά παραλίγο να πέσουμε κατηγορία. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε και να τα φορτώσουμε... όλα στον κόκορα. Είναι απαραίτητο να γίνουν κινήσεις για περαιτέρω ενδυνάμωση της ομάδας.

Ο κορυφαίος της χρονιάς για μένα ήταν ο τερματοφύλακας. Μετά τον Φορτούλα ο ΠΑΟΚ αξιώθηκε να έχει έναν πάρα πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Πασχαλάκη.

Να ευχηθούμε να έχει διάρκεια η ομάδα, να παίρνει σερί πρωταθλήματα, να βελτιώνεται συνέχεια και να βλέπει πιο ψηλά. Ξεχνάμε το πρωτάθλημα και κοιτάμε να προετοιμαστεί η ομάδα για το επόμενο και για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Διαβάστε ακόμη...