Τουρσουνίδης: «Φαρσοκωμωδία στημένη από τον Πανιώνιο»

Από arenafm.gr: Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, μίλησε στην εκπομπή «Full επίθεση» του ARENA FM 89.4 για την χθεσινή νίκη του Δικεφάλου σε βάρος του Πανιωνίου, για την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών των «κυανέρυθρων», αλλά και το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.
Πηγή: arenafm.gr
Τουρσουνίδης: «Φαρσοκωμωδία στημένη από τον Πανιώνιο»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο: «Δεν ξέρω τι άλλο θα δούμε και θα ζήσουμε. Στοιχίζει πάρα πολύ που ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και πάει να κάνει το νταμπλ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα δημιουργήσουν για να πλήξουν τον ΠΑΟΚ. Θέλω να σταθώ στην συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου. Είναι ντροπή αυτό που έγινε χθες, δεν υπάρχει λογική στη συμπεριφορά τους. Ήταν μια φαρσοκωμωδία στημένη από την ομάδα του Πανιωνίου και ήταν τραγικό όλο αυτό. Δεν είναι συμπεριφορά ποδοσφαιριστών αυτή. Έχω ζήσει την κούραση, το άγχος, την πίεση, αλλά δεν μπορεί να συμπεριφέρεσαι έτσι. Ήταν λυπηρό αυτό. Ο Μανιάτης έλεγε στον γιατρό της ομάδας, να μην μπαίνει στο γήπεδο κατευθείαν για να καθυστερήσουν περισσότερο. Είναι ντροπή και φαρσοκωμωδία αυτό. Δεν πρέπει να μιλάνε, έχουν σκοπό να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, το βιώνουμε από την αρχή της χρονιάς.

Για να δούμε τα δικά μας θέματα, πρέπει να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας. Έδειξε τι μέταλλο έχει η ομάδα. Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια. Ο Μάτος δημιούργησε ρήγματα παντού, έδειξε τις εκπληκτικές του ικανότητες και πάλι. Έδωσε τεράστια πνοή και ώθηση σε όλους. Ήταν καθοριστική αυτή η αλλαγή. Για τον Βιεϊρίνια δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Εγώ έχω παίξει στον ΠΑΟΚ, έχω αγαπηθεί πολύ, αλλά ο Βιεϊρίνια είναι χαρά και τιμή που εκπροσωπεί τον σύλλογό μας. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο προσόν, ότι έχει παιδιά με προσωπικότητα. Έχει παιδιά με ηγετική φυσιογνωμία και φυσικά αρχηγός όλης της προσπάθειας είναι ο Βιεϊρίνια. Δεν μπορεί να παρασυρθεί από Μανιάτηδες και κάτι άλλους, γιατί είναι μεγάλος παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα».

Για το ποιο παιχνίδι του ΠΑΟΚ του θύμισε η χθεσινή αναμέτρηση: «Εγώ ένα παιχνίδι χαρακτηριστικό που θυμάμαι, ήταν ένα παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ, είχαμε χάσει στη Νέα Φιλαδέλφεια με 2-0 και περάσαμε με 3-0 στην παράταση εδώ. Στον τελικό είχαμε παίξει με τον Ολυμπιακό και είχαμε χάσει το κύπελλο».

Για την διαιτησία Σκουλά: «Σε όλη αυτήν την κωμωδία που ζήσαμε χθες, σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό ευθύνεται ο διαιτητής που ώθησε τις ομάδες να φύγουν εκτός ορίων. Το πιο απλό είναι να τιμωρήσεις τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν το έκανε. Πήγαινε και συζητούσε από πάνω με τους ποδοσφαιριστές. Πάνω από μισή ώρα δεν παίχτηκε χθες ποδόσφαιρο».

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μετά και την απώλεια βαθμών με τον Άρη. Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά από εκεί και πέρα, αν ο ΠΑΟΚ δείξει στην Αθήνα τι ομάδα είναι και πόσο θέλει το παιχνίδι, δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Παίζει ρόλο να είναι και σε καλή μέρα, γιατί με τον Άρη δεν έπαιξε καλά. Αν κερδίσει στην Αθήνα την Κυριακή, είναι και 99% πρωταθλήτρια».

Διαβάστε ακόμη...