“Δεν έχει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ”!

Από sfina.gr: Την άποψή του για την εξέλιξη του πρωταθλήματος καταθέτει στην SFINA.GR ο έμπειρος Γιάννης Μαντζουράκης, που είναι απόλυτος:
Πηγή: sfina.gr
“Δεν έχει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ”!

«Οι τελευταίες δύσκολες εξετάσεις του ΠΑΟΚ ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πλέον, τις επόμενες εξετάσεις θα τις δώσει μόνο με τον... εαυτό του. Δεν έχει αντίπαλο μπροστά του ικανό να του κάνει την ζημιά. Τα ντέρμπι ουσιαστικά τα τελείωσε. Φαίνεται από την σταθερότητα και από την σοβαρότητα που δείχνει ο φετινός ΠΑΟΚ, ότι έχει ορθάνοιχτο μπροστά του τον δρόμο της επιτυχίας.

Δίκαια θα πάρει το πρωτάθλημα και εάν συνεχίσει έτσι θα το αναγνωρίσουν και οι αντίπαλοί του. Θα δεχθεί και τα συγχαρητήρια των αντιπάλων του, θα τους υποχρεώσει να το κάνουν.

Ο φετινός ΠΑΟΚ κάλυψε τις αδυναμίες των τελευταίων χρόνων, ενίσχυσε το ρόστερ του, έγινε ρεαλιστής ως ομάδα, είδε τα δικά του προβλήματα, δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα των άλλων και παρουσιάσθηκε σταθερός και σοβαρός. Έχοντας αυτά τα στοιχεία ως ομάδα κάθε μέρα πείθει και τον εαυτό του και τους αντιπάλους του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης».

 

Διαβάστε ακόμη...