«Θέλαμε να κρατήσουμε τον Σβιντέρσκι, αλλά…»

Από arenafm.gr: Ο πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της Γιαγκελόνια, Τσέζαρι Κουλέστζα, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και μίλησε για τον Κάρολ Σβιντέρσκι, που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Θέλαμε να κρατήσουμε τον Σβιντέρσκι, αλλά…»

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Ο Κάρολ θέλει να φύγει. Εγώ του ζήτησα να μείνει. Να σκοράρει άλλα δέκα γκολ να είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωταθλήματος και μετά θα είχαμε 20 προτάσεις για την παραχώρηση του και όχι μια ή δυο. Μερικές φορές ωστόσο είναι δύσκολο να επικοινωνείς με τους ποδοσφαιριστές» είπε ο Κουλέστζα για τον νεαρό επιθετικό τον οποίο ο ΠΑΟΚ περιμένει στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Στο άρθρο αναφέρεται, επίσης, ότι για τον Σβιντέρσκι ενδιαφέρονται η Τζένοα και ο ΠΑΟΚ και πως η Γιαγκελόνια είχε αξιολογήσει τον παίκτη της στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Η αναφορά στο Σβιντέρσκι καταλήγει με τη σημείωση ότι ο νεαρός φορ παραμένει στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η ομάδα του στην Τουρκία.

«Ο Κάρολ προπονείται μαζί μας και δουλεύει σκληρά. Το μέλλον θα δείξει τι τελικά θα γίνει» τονίζει ο προπονητής της Γιαγκελόνια Ιρενέουζ Μάμροτ

Διαβάστε ακόμη...