Η Γιαγκελόνια ήθελε να κρατήσει Σβιντέρσκι, ο πρόεδρος επέμενε, ο ΠΑΟΚ κέρδισε!

Από sdna.gr: Η Γιαγκελόνια ήθελε να κρατήσει τον Κάρολ Σβιντέρσκι μέχρι το τέλος της σεζόν, «ποντάροντας» πολλά πάνω στον 22χρονο φορ της ομάδας, ο οποίος «μετακομίζει» στον ΠΑΟΚ! Οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του προέδρου της ομάδας...
Πηγή: sdna.gr
Η Γιαγκελόνια ήθελε να κρατήσει Σβιντέρσκι, ο πρόεδρος επέμενε, ο ΠΑΟΚ κέρδισε!

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Γιαγκελόνια είναι απλά ενδεικτικές για τον τρόπο με τον οποίο «έβλεπαν» την προοπτική του νεαρού Πολωνού ποδοσφαιριστή: «Ο Κάρολ ήθελε πραγματικά να φύγει αλλά εγώ του είπα να μείνει. Να μείνει να σκοράρει ακόμη δέκα γκολ, να γίνει ένας τοπ σκόρερ και κατόπιν θα είχε 20 προσφορές στα χέρια του και όχι μια και δυο. Αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να τους πείσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, Cezary Kulesza.

Όπως διαβάσατε μέσα από την αποκάλυψη του SDNA, υπήρχαν αρκετές «σειρήνες» για τον Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος πλασάρεται με περγαμηνές από τους Πολωνούς. Η Τζένοα τον παρακολουθούσε στενά καθώς τον προόριζε για αντικαταστάτη του Πιάτεκ, ο οποίος οδεύει προς την Μίλαν.

Την ίδια ώρα, άνθρωπος της Στουτγκάρδης βρέθηκε στην Πολωνία για λογαριασμό του προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του 22χρονου και να επενδύσει πάνω στο «αστέρι» της Γιαγκελόνια.

Οι επιτελείς της πολωνικής ομάδας έβλεπαν με ικανοποίηση να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για τον ποδοσφαιριστή τους αλλά δεν ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής τους καθώς θεωρούσαν πως θα μπορούσε να προσφέρει ακόμη περισσότερα μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν και κατόπιν να φέρει πληθώρα προτάσεων στα γραφεία τους.

Τελικά, ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στην συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς μέσα από συντονισμένες προσπάθειες, λειτούργησε αστραπιαία και πληρώνοντας ένα ποσό γύρω στα δύο εκατ. ευρώ, κατάφερε να τον ντύσει στα «ασπρόμαυρα», «ποντάροντας» σε έναν ποδοσφαιριστή που είναι ετοιμοπόλεμος αλλά μοιάζει παράλληλα και επένδυση με φόντο το αύριο του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...