«Ο χειρότερος εφιάλτης σας ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Την δική του τοποθέτηση μέσα από την σελίδα του στο facebook, έκανε ο ιστορικός αρχηγός της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, Χρήστος Παπανικολάου, για τον ΠΑΟΚ και τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται ο Δικέφαλος στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου.
Πηγή: inpaok.com
«Ο χειρότερος εφιάλτης σας ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΘΑ ΙΔΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!

Όποιος νομίζει ότι το πρωτάθλημα αυτό τελείωσε ή έστω σχεδόν τελείωσε, είναι βαθιά νυχτωμένος! Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει! Μόνο αν το δούμε έτσι,θα το σηκώσουμε στο τέλος και εξηγούμαι αμέσως!

Πρέπει να ξεχάσουμε όλοι και το όλοι το τονίζω, ότι υπάρχει διαφορά 8 βαθμών. Σα να ξεκινάμε από το μηδέν, με στόχο όχι να μείνουμε στο μηδέν, αλλά για να τους ξεφτιλίσουμε όλους! Άλλους δεκαπέντε βαθμούς διαφορά μπορούμε να πάρουμε! Ας το κάνουμε!

Έχουμε κίνητρο να το κάνουμε, όπως έχουν κι αυτοί να μην μας αφήσουν και πάλι!

Έχουμε απέναντι μας γκάνγκστερς που βρίσκονται παντού και πάντα θα ψάχνουν τον τρόπο. Είναι γεγονός ότι ζορίζονται και για αυτό, έχουν παραβλέψει το πόσο ορκισμένοι εχθροί ήταν. Έχουν ενωθεί σαν αδέλφια, σαν παιδιά της ίδιας μάνας, που πολεμάνε λυσσασμένα τον ΠΑΟΚ, με όλα τα μέσα! Δεν υπάρχουν δισταγμοί και αναστολές γι αυτούς! Αυτή είναι η ζωή τους, αυτό είναι το επάγγελμα τους, αυτό είναι και το κίνητρο τους! Εμείς οφείλουμε να το γνωρίζουμε και να είμαστε έτοιμοι!

Το δικό μας κίνητρο όμως είναι πολύ πιο ισχυρό! Είναι ένα κίνητρο που χάνεται σε βάθος 92 χρόνων! Αμέτρητες οι σφαγές! Χιλιάδες τα τρυπήματα! Η αδικία έχει ποτίσει το πετσί μας! Σε έσφαζαν με μέθοδο και όταν ξεψυχούσες, έρχονταν πάνω από το πτώμα σου και σου ψιθύριζαν ειρωνικά: «Δεν κοιτάς τα χάλια σου ρε,που θες και πρωτάθλημα!».

Εσύ αγανακτούσες! Γέμιζες κρατητήρια και τρελοκομεία! Παρατούσες δουλειές, παραμελούσες οικογένειες, μάλωνες,πείσμωνες, πέθαινες στους δρόμους και περίμενες την ώρα αυτή! Την ώρα που είσαι πιο δυνατός! Την ώρα που σε σφάζουν, αλλά εσύ δεν πέφτεις! Την ώρα της εκδίκησης! Αυτό είναι το δικό μας κίνητρο! Η εκδίκηση!

Μια εκδίκηση που δεν εκφράζεται, απλά από την κατάκτηση μιας κούπας αλλά με το ότι αυτός ο τίτλος θα κατακτηθεί, όπως πρέπει! Ένας τίτλος, τόσο παλικαρίσιος, κόντρα σε όλους και σε όλα,που θα ακτινοβολεί, περισσότερο από όλα τα κατσαρολικά που κοσμούν τις τροπαιοθήκες τους! Ένας τίτλος- γροθιά στο στομάχι τους! Ένας τίτλος αληθινός και πανάξιος! Ένας τίτλος που θα σηματοδοτήσει κοσμογονία!

Αυτό τους τρελαίνει! Γι αυτό ορκισμένοι εχθροί συμμαχούν! Τόσο μεγάλη είναι αυτή η ώρα! Αυτή την ώρα λοιπόν, οφείλουμε να είμαστε όλοι,αυτοί που πρέπει και να δείχνουμε με πράξεις, ότι δεν αστειευόμαστε! Δεν είναι παιδική χαρά ο ΠΑΟΚ,να παίζουμε χιονοπόλεμο, την ώρα του κρισιμότερου, μέχρι σήμερα παιχνιδιού!

Δεν είναι μέρος για κολλητιλίκια και λεζάντες! Δεν είναι σελφοδρόμιο! Δεν είναι μέρος για να ξεχαρμανιάζει, όποιος είχε όνειρο να γίνει προπονητής και δεν έγινε! Δεν ενδείκνυται ο ΠΑΟΚ, ειδικότερα αυτές τις στιγμές, για ασταθείς χαρακτήρες,που πανηγυρίζουν ή μυξοκλαίνε για το τίποτα. Δεν μας κάνει μια νίκη, να πετάμε στους ουρανούς, ούτε μια ήττα, να τα γκρεμίζουμε όλα!

Δεν κάνει ο ΠΑΟΚ για εκείνους που γεμίζουν το γήπεδο, ανάλογα με την εμπορικότητα του αντιπάλου ή εκείνους που ξαφνικά με ένα εισιτήριο του δεκάρικου, απαιτούν να βλέπουν μπάλα επιπέδου Premier League!

Ο ΠΑΟΚ είναι φιλοσοφία, στάση ζωής και μάλιστα η πιο δύσκολη εκδοχή της! Δεν είναι ο εύκολος τρόπος. Είναι ο κοπιαστικός! Δεν είναι το «εκεί που με παίρνει» αλλά το «εκεί που πρέπει κι ας ξέρω ότι δε με παίρνει!» Δεν είναι το «μου φταίνε οι άλλοι», αλλά το «αφού έχω δίκιο θα σας αφανίσω όλους!»

ΠΑΟΚ είναι ξέρω ανά πάσα στιγμή τι μου γίνεται! Είμαι ξύπνιος και σας περιμένω! Ξέρω με ποιους έχω να κάνω Δεν επιζητώ εκδίκηση! Είμαι η ίδια η εκδίκηση! Είμαι η εκδίκηση, ακόμα και για αυτούς που σφάχτηκαν και δεν την επιθυμούν! Είμαι ο χειρότερος σας εφιάλτης, είμαι ο ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...