“Τέλος” ο Ουάρντα για τον ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου, το λάθος του Αιγύπτιου

Από sfina.gr:Για όσο είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου ο Αμρ Ουάρντα δεν έχει θέση στην Τούμπα. Είναι ξεκάθαρο, πλέον, αυτό.
Πηγή: sfina.gr
“Τέλος” ο Ουάρντα για τον ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου, το λάθος του Αιγύπτιου

Το γυαλί ράγισε και πολύ δύσκολα θα κολλήσει ξανά. Είναι προφανές γιατί «κλείνει» το κεφάλαιο του Αιγύπτιου με τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο του Δικέφαλου. Κατάλαβε και ο ίδιος ο Ουάρντα ότι με τον Λουτσέσκου δεν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ. Την απειθαρχία του, τις ιδιορρυθμίες του και τις... τρέλες του, δεν μπορούσε να τις ανεχτούν άλλο, όχι μόνο ο Λουτσέσκου, αλλά και η διοίκηση.

Ο Ουάρντα έκανε ένα καίριο λάθος. Είχε την συμπεριφορά βεντέτας. Δεν είναι δυνατόν στον ΠΑΟΚ να συμπεριφέρεται ως σταρ ένας παίκτης που δεν έχει ακόμα καθιερωθεί. Άλλο είναι ο Ατρόμητος, άλλο είναι ο ΠΑΟΚ. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικά μεγέθη.

Στον Ατρόμητο βρήκαν το κουμπί του και τον έκαναν να αισθάνεται σαν Βασιλιάς. Στην Τούμπα ήταν αδιανόητο να συμβεί κάτι παρόμοιο, γιατί το ρόστερ του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από αστέρες μεγάλου βεληνεκούς. Η μη προσαρμογή του Ουάρντα στην πραγματικότητα τον οδήγησε αναγκαστικά στην διαφαινόμενη επιστροφή του στο Περιστέρι.

Διαβάστε ακόμη...