Ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Μπίσεσβαρ!

Από paok24.com: Ενώ ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα από τον Αστέρα στα πρώτα λεπτά, ο βοηθός Κωνσταντόπουλος ακύρωσε το γκολ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο 19ο λεπτό.
Πηγή: paok24.com
Ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Μπίσεσβαρ!

Παρότι στην Τρίπολη έχουν παίξει μόλις 20 λεπτά αγώνα δύο αποφάσεις των βοηθών είναι εκείνες που έχουν ήδη στιγματίσει το παιχνίδι.

Η πρώτη ήταν στο 12ο λεπτό με τη φάση του Καλτσά που ο Πασχαλάκης έκανε την επέμβαση του αγώνα μέχρι στιγμής. Ο Καλτσάς βγήκε σε θέση τετ α τετ σε θέση μέσα δεξιά, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ πριν πάρει την μπάλα.

Παρόλ' αυτά η φάση του αγώνα μέχρι στιγμής είναι αυτή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στ 19ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του ΠΑΟΚ, η μπάλα βγήκε έξω απο την περιοχή του Αστέρα με τον Ζαμπά να γεμίζει στην περιοχή, προς την μεριά του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που ήταν εκτεθειμένοι πήγαν αντίθετα της μπάλας, με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να υποδέχεται την μπάλα και να πλασάρει τον Παπαδόπουλο για να ανοίξει το σκορ.

Και ενώ όλοι σκέφτηκαν να πανηγυρίσουν το 0-1 του ΠΑΟΚ, ο βοηθός Κωνσταντόπουλος μπήκε στη λίστα με τους έτερους βοηθούς που έχουν στερήσει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, μιας και όπως φαίνεται πεντακάθαρα στην φωτογραφία, ο Μπίσεσβαρ καλύπτεται καθαρά από την άμυνα των Αρκάδων.

Δείτε και το tweet της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φάση που στέρησε από τον Δικέφαλο το γκολ:

Διαβάστε ακόμη...