«Μάχη» με το… χιόνι

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 16η αγωνιστική της Super League και οι άνθρωποι των γηπεδούχων δίνουν, με σύμμαχο τον... καιρό, την δική τους «μάχη» ώστε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι, το απόγευμα της Κυριακής (13/1, 19:30).
Πηγή: inpaok.com
«Μάχη» με το… χιόνι

Το γήπεδο κατά την χιονόπτωση του Σαββάτου (12/1) καλύφθηκε από χιόνι ύψους 10 εκατοστών, με τους ανθρώπους του Αστέρα να ξεκινούν την προσπάθεια να το καθαρίσουν, ώστε να μην υπάρξει «θέμα» με την διεξαγωγή του σημαντικού παιχνιδιού.

Ο καιρός στην Τρίπολη αναμένεται να βοηθήσει καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις η θερμοκρασία θα ανέβει και το χιόνι θα λιώσει, μέχρι την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

Από το πρωί της Κυριακής ο ήλιος εναλλάσσεται με τα σύννεφα και η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει μέχρι τους 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ την ώρα του αγώνα θα είναι στους 4 βαθμούς, σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

Φυσικά το τυπικό της οριστικής απόφασης, θα γίνει λίγο πριν την σέντρα, από τον διαιτητή Σκουλά και τους βοηθούς του, που θα κάνουν την σχετική «αυτοψία» στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Στην περίπτωση που το γήπεδο κριθεί ακατάλληλο για να διεξαχθεί ο αγώνας, τότε βάσει ΚΑΠ, το παιχνίδι πρέπει να γίνει την Δευτέρα (14/1), την ίδια ώρα.

Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το πιθανότερο είναι να γίνει το παιχνίδι, αφού εκφράζεται αισιοδοξία από την Αρκαδία.

Διαβάστε ακόμη...