Προαναγγελία αγώνα: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Από superleaguegreece.net: Το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης είναι το γήπεδο όπου ο ΠΑΟΚ γνώρισε την τελευταία ήττα του εκτός έδρας. Από τις 4 Μαρτίου, όταν ο ΠΑΟΚ έχανε 3-2 εκεί, έχει εννέα νίκες και μια ισοπαλία, αυτή στο Περιστέρι, σε εκτός έδρας παιχνίδι για τη Super League Σουρωτή.
Πηγή: superleaguegreece.net
Προαναγγελία αγώνα: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Άλλωστε η Τρίπολη είναι η δυσκολότερη έδρα της περιφέρειας για τον ΠΑΟΚ, αφού έχει χάσει εννέα από τα 14 παιχνίδια του εκεί. Στα τελευταία επτά ο Αστέρας έχει έξι νίκες και ο ΠΑΟΚ μία τον Σεπτέμβρη του 2016.

Από το 2010 και την τελευταία ισοπαλία τους στην Τρίπολη, ο Αστέρας έχει οκτώ νίκες και ο ΠΑΟΚ δύο, σε δέκα αγώνες, που είχαν όλοι φυσικά νικητή.

Είναι το 30ο παιχνίδι μεταξύ τους για το πρωτάθλημα. Στα προηγούμενα 29, ο γηπεδούχος μετράει 18 νίκες. Τα τέσσερα τελευταία και τα επτά από τα οκτώ τελευταία τα κερδίζει ο γηπεδούχος.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Πρίγιοβιτς πλέον, που έχει πετύχει τα εννέα από τα 24 γκολ, στοχεύει σε μια έκτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και να επεκτείνει το αήττητο στη σεζόν στα 15 παιχνίδια! Η μόνο ομάδα που δεν έχει χάσει από τον πρωτοπόρο είναι ο Ατρόμητος.

Σε απίθανη πορεία είναι και ο Αστέρας Τρίπολης όμως, καθώς έχει τέσσερις σερί νίκες και είναι πέντε παιχνίδια αήττητος! Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του έδωσαν 12 βαθμούς, ενώ στα 10 πρώτα είχε μόλις έξι βαθμούς! Είναι και τα παιχνίδια που έχει καθίσει ο Γιώργος Παράσχος στον πάγκο και θα ήθελε πολύ μια ακόμα νίκη, επί του ΠΑΟΚ αυτή τη φορά.

Η ιστορία

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 11

Ισοπαλίες: 6

Νίκες ΠΑΟΚ: 12

Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 9

Ισοπαλίες: 2

Νίκες ΠΑΟΚ: 3

Στον πρώτο γύρο:

Σάββατο, 25.08.2018, 19.15

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0

(58' πέναλτι Πρίγιοβιτς)

Διαβάστε ακόμη...