Το... unfollow του Πρίγιοβιτς στον Γ. Σαββίδη (pic)

Από sdna.gr: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σταμάτησε να... ακολουθεί στα Social Media το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του για τα τελευταία του ποσταρίσματα αναφορικά με την υπόθεσή του.
Πηγή: sdna.gr
Το... unfollow του Πρίγιοβιτς στον Γ. Σαββίδη (pic)

Το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, πήρε... θέση μέσω των Social Media για την υπόθεση της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη του ανάρτηση ανέφερε: «Δεν έχει σημασία πόσο καλός είσαι, μπορείς πάντα να αντικατασταθείς», ενώ ακολούθησε και άλλη με το πανό που βρισκόταν έξω από το γήπεδο της Τούμπας και έγραφε "ΠΑΟΚ "πάνω απ΄ όλα", σχολιάζοντας: «Αυτό πηγαίνει σε πρώην, νυν, αλλά και μελλοντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ».

Τα συγκεκριμένα ποστ φαίνεται ότι πείραξαν τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα σταμάτησε να τον ακολουθεί στο Instagram.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα μεμονωμένο γεγονός, καθώς συνεχίζει να ακολουθεί κανονικά τόσο τον επίσημο λογαριασμό της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, όσο και τους συμπαίκτες του.

Βέβαια η κίνηση του δεν ήχησε καλά, δεδομένου πως μέχρι πρότινος ήταν από τα πρώτα... βιολιά της ομάδας του Δικεφάλου και αντικείμενο λατρείας της "ασπρόμαυρης" οικογένειας. Η συγκεκριμένη ενέργεια σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς δείχνει πως... ξέχασε εύκολα τα όσα έζησε στο διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...