Οι αλλαγές φέρνουν τίτλους!

Από paok24.com: Για μία ακόμη σεζόν η ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου του Βορρά αλλάζει πρόσωπο με στόχο να πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Οι αλλαγές φέρνουν τίτλους!

Οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν μετά την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018 ήταν υψηλές, αλλά δε δικαιώθηκαν, με τον Δικέφαλο του Βορρά να μην μπορεί να αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που όλοι θα περίμεναν, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της σεζόν.

Οι δύο διαδοχικές ήττες από τον Ολυμπιακό σε League Cup και πρωτάθλημα ήταν αυτές που «κλείδωσαν» τις αποφάσεις για αλλαγές, που ξεκίνησαν με την απομάκρυνση του Στάνκου από τον πάγκο της ομάδας και την έλευση του Σάκη Ψάρρα.

Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε με τους Γκάρετ Μουαγκουτούτια και Νιλς Καλπβάϊκ, που θα αντικαταστήσουν τον Χιμένεθ και έναν εκ των Μάρκες ή Όκολιτς, με στόχο να δώσουν τις λύσεις που έλειπαν από τους «ασπρόμαυρους».

Φυσικά κανένας φίλος του ΠΑΟΚ δεν ήθελε η ομάδα να αναγκαστεί και πάλι να προχωρήσει σε αλλαγές τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο αντίστοιχες κινήσεις που έγιναν στο παρελθόν ήταν εκείνες που έφεραν και τις επιτυχίες στο τέλος.

Η αρχή έγινε τον Ιανουάριο του 2015 όταν ο ΠΑΟΚ έφερε στην Ελλάδα τον Χαβιέ Χιμένεθ, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ανακοίνωσε και τον Βίκτορ Ρανγκέλ, με τον Δικέφαλο εκείνη τη σεζόν να φτάνει στην κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ.

Την επόμενη σεζόν ο Τακουρίδης φοράει τα «ασπρόμαυρα» τον Δεκέμβριο του 2015 για να ακολουθήσουν οι Σμαραγδής, Λι και Γιαμπλόνσκι που μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο πρωτάθλημα.

Στις αρχές του 2017 στα «ασπρόμαυρα» ντύθηκε ο Σάσα Στάροβιτς και ο Δικέφαλος λίγους μήνες μετά πανηγύρισε το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Το «τριπλό» χτύπημα του ΠΑΟΚ την προηγούμενη σεζόν, με Ουτσίκοφ, Κουμεντάκη και Στίγγα αποδείχτηκε και πάλι πετυχημένο, αφού η ομάδα μπορεί να έπεσε από την κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...