Σενάρια για Χατσερίδη - Ντιναμό Κιέβου

Από sdna.gr: Σε μεταγραφικό σενάριο για επιστροφή του στην Ντιναμό Κιέβου, εμπλέκουν οι Ουκρανοί τον Εβγέν Χατσερίδη, που βρίσκεται στο Κίεβο για τις εορτές των Χριστουγέννων, «πυροδοτώντας» τις φήμες.
Πηγή: sdna.gr
Σενάρια για Χατσερίδη - Ντιναμό Κιέβου

Όπως αποκαλύπτουν οι Ουκρανοί, ο Χατσερίδης αναμένεται σύντομα να έχει επαφές με τους ανθρώπους της αντιπάλου του Ολυμπιακού, στην φάση των «32» του Europa League, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Ντιναμό.

Τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του έμπειρου στόπερ, ωστόσο, δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες για τις επαφές του Χατσερίδη με τον σύλλογο από το Κίεβο, αλλά ούτε και για κρούση της Ντιναμό στον ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού.

Οι Ουκρανοί στέκονται στο ότι ο Χατσερίδης έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στον Δικέφαλο, κάτι που τον βάζει σε σκέψης επιστροφής στο ουκρανικό πρωτάθλημα και την Ντιναμό Κιέβου, την οποία υπηρέτησε για πάνω από μια δεκαετία.

Στα ρεπορτάζ των Ουκρανών, σημειώνεται και το ότι ο Χατσερίδης εφόσον μετακινηθεί στον σύλλογο από το Κίεβο, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με τον Ολυμπιακό, δεδομένης της συμμετοχής του στο Europa League, με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...