Το γκολ του Πρίγιοβιτς και η... αποθέωση (vid)

Από sdna.gr: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πέτυχε μίας... σπάνιας ομορφιάς τέρμα κόντρα στον Λεβαδειακό, κάτι που έφερε την... αποθέωση του στα Social Media.
Πηγή: sdna.gr
Το γκολ του Πρίγιοβιτς και η... αποθέωση (vid)

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πέτυχε ακόμα ένα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς μετά από ασίστ του Λέο Ζαμπά, ο Σέρβος επιθετικός έκανε το σουτ στην κίνηση, λύνοντας τον... γόρδιο δεσμό για τον Δικέφαλο.

Ο 28χρονος επιθετικός δημοσίευσε το τέρμα του στα Social Media, χωρίς σχόλια, τα οποία ωστόσο ήρθαν από τον κόσμο της ομάδας, αλλά και άλλους... εκλεκτούς.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον Αμρ Ουάρντα που σχολίασε χαρακτηριστικά "Γαμάτοο", όντας εντυπωσιασμένος από το συγκεκριμένο τέρμα, αλλά και τον Λέο Ζαμπά ο οποίος έγραψε σε χιουμοριστικό τόνο: "Ευχαριστώ", λόγω της ασίστ στον συμπαίκτη του, το δικό του σχόλιο άφησε και ο Κάρλος Ζαμπράνο, ο οποίος φόρεσε πέρυσι την φανέλα του Δικεφάλου, αναφέροντας: "Κορυφαίο όπλο".

Μάλιστα και άλλοι ποδοσφαιριστές από την Ευρώπη έσπευσαν να πούνε το δικό τους μπράβο στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ μέσα σε αυτούς που σχολίασαν βρίσκεται και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας από τον επίσημο λογαριασμό της στα Social Media, αλλά και η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Δείτε το σχετικό ποστ του Σέρβου επιθετικού:

Διαβάστε ακόμη...