«Πιάνει» Ίβιτς ο Λουτσέσκου!

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί σήμερα (19:30), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να... πιάνει τον Βλάνταν Ίβιτς στη σχετική λίστα των προπονητών του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
«Πιάνει» Ίβιτς ο Λουτσέσκου!

Στην Λιβαδειά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό, έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στους οχτώ βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας, αλλά και να διευρύνει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζεται να καταγράψει ακόμα μία συμμετοχή στον "ασπρόμαυρο" πάγκο, φτάνοντας τις 70 και ενώ από τον Αύγουστο του 2017 η ομάδα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του.

Έτσι, αναμένεται να "πιάσει" τον Βλάνταν Ίβιτς στη σχετική λίστα, ο οποίος είχε τους ίδιους αγώνες ως τεχνικός του Δικεφάλου, αναλαμβάνοντας τα ηνία τον Μάρτιο του 2016 και αποχωρώντας τον Ιούνιου του 2017, καταγράφοντας 41 νίκες, 12 ισοπαλίες και 17 ήττες.

Ο διάδοχός του, Αλεξάντερ Στανόγεβιτς, έκατσε για μικρό χρονικό διάστημα στον πάγκο της ομάδας, για να έρθει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα και μετράει 49 νίκες, οχτώ ισοπαλίες και 12 ήττες, συμπεριλαμβανομένου βέβαια και του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ, αλλά και με την ΑΕΚ που αντίστοιχα δεν τελείωσε.

Διαβάστε ακόμη...