Όσα αναλύθηκαν στη σύσκεψη του ΠΑΟΚ: «Αγώνες στα... κόκκινα, ευθύνες και στόχοι...»

Από sdna.gr: Σύσκεψη, προβληματισμός, ορθολογική ανάλυση της κακής πορείας στην Ευρώπη και συγκέντρωση για το πρωτάθλημα. Όλα όσα τέθηκαν επί τάπητος στην πολύωρη σύσκεψη του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΜΠΑΤΕ και τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από το Europa League, παρουσία Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: sdna.gr
Όσα αναλύθηκαν στη σύσκεψη του ΠΑΟΚ: «Αγώνες στα... κόκκινα, ευθύνες και στόχοι...»

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στις τάξεις του ΠΑΟΚ, παρουσία Ιβάν Σαββίδη, δεδομένου πως αναμφισβήτητα υπάρχει απογοήτευση στην οικογένεια του Δικεφάλου μετά τον αποκλεισμό από το Europa League και από την παρουσία της ομάδας σε έναν όμιλο που θεωρητικά ήταν στα μέτρα τους.

Στον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται πως η πορεία στον όμιλο συνιστά αποτυχία και κυρίως προβληματίζονται από την διαφορά αντιμετώπισης αυτών των παιχνιδιών. Ο... διπρόσωπος ΠΑΟΚ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα τέθηκε επί τάπητος από τους ιθύνοντες, ωστόσο, άπαντες συμφώνησαν πως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία σε όλα τα επίπεδα με φόντο την συνέχεια.

Και αυτό γιατί υπάρχουν δεδομένα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους». Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ζει υπό πίεση από τον Ιούλιο, όταν και ξεκίνησε μια άκρως απαιτητική σεζόν. Έδωσε παιχνίδια, όντας στα... κόκκινα προκειμένου να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Champions League ενώ παράλληλα «κουβαλούσε» και την τιμωρία των μείον δύο με φόντο το πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να ενσωματώσει τους νέους ποδοσφαιριστές και παράλληλα να κάνει την κατάλληλη διαχείριση προκειμένου να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις σε τρία... μέτωπα. Και ήταν εκείνος που ανέλαβε την ευθύνη για το rotation και την ομοιογένεια που δεν επέδειξε η ομάδα του σε σημαντικά παιχνίδια.

Κατόπιν ανάλυσης, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ κυριαρχεί η πεποίθηση πως η ομάδα θα επουλώσει τις πληγές του αποκλεισμού και θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια, αρκεί να αποβάλλει την νοοτροπία που κουβαλούσε στα ευρωπαϊκά ματς και να παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους τους.

Σίγουρα η αποτυχία στην Ευρώπη «γέννησε» αισθήματα απογοήτευσης, ωστόσο, δεν θα πρέπει να θολώνει την προσπάθεια που γίνεται από τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα της σύσκεψης.

Γι΄αυτό και στην παρούσα φάση υπάρχει ψυχραιμία. Η σεζόν έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της, το ταμείο θα γίνει στο τέλος και η απογοήτευση μετά από δύσκολες βραδιές δεν θα πρέπει να γίνεται... οδηγός. Όπως αντίστοιχα και οι πανηγυρισμοί πριν από την ώρα τους, άλλωστε η πορεία στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να αποτελεί την δικαιολογία για όλα.

Διαβάστε ακόμη...