«Η Βίντι μάχεται για την πρόκριση, θέλει να κερδίσει»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η παρουσία της ομάδας του στους ομίλους του Europa League.
Πηγή: paok24.com
«Η Βίντι μάχεται για την πρόκριση, θέλει να κερδίσει»


O Ιταλός τεχνικός προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον και στην αποστολή των Λονδρέζων για την Ουγγαρία.

Μιλώντας μεταξύ άλλων και για το παιχνίδι με τη Βίντι εξήγησε τις αλλαγές που θα επιχειρήσει, σχολιάζοντας το κίνητρο του αντιπάλου.

Αναλυτικά:

Για το περιστατικό με τον Στέρλινγκ: «Πρώτα από όλα καταδικάζω κάθε μορφή διάκρισης και ρατσισμού, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ, γιατί υπάρχει μια ανοικτή έρευνα για το περιστατικό».

Για τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει στην ενδεκάδα του: «Ο Χάντσον-Οντόι και ο Αμπαντού, έχουν πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα αύριο. Ο Αμπαντού μετά τον τραυματισμό του Κέιχιλ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει την θέση του. Και οι δύο παίκτες είναι τακτικά πολύ καλοί».

Για την Βίντι: «Το πρώτο ματς απέναντι τους ήταν πολύ δύσκολο, αμύνθηκαν πολύ καλά. Ίσως αύριο να είναι διαφορετικά, γιατί μάχονται για την πρόκριση και θέλουν να κερδίσουν».

Για τους παίκτες που άφησε εκτός αποστολής: «Αποφάσισα να αφήσω τους Κέπα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ και Αζάρ εκτός, γιατί όλοι τους χρειάζονταν λίγη ξεκούραση. Ο Κόβασιτς, ο Κέιχιλ και ο Μόουζες, είναι τραυματίες».

Διαβάστε ακόμη...