«Η Τούμπα κρίνει την πρόκριση»

Από inpaok.com: Ο Νικολάι Σίγκνεβιτς είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Πλατανιά (ως δανεικός από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ) την περσινή σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
«Η Τούμπα κρίνει την πρόκριση»

Ο Λευκορώσος επιθετικός πάει για βασικός στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Πέμπτη (13/12) καθώς ο Γιάσε Τουομίνεν είναι τραυματίας.

Ο Σίγκνεβιτς μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας του και δήλωσε σίγουρος ότι η Τσέλσι θα κερδίσει τη Βίντι, οπότε η 2η θέση του ομίλου θα κριθεί στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα.

Για το αν θεωρεί χρήσιμο το ότι η ΜΠΑΤΕ ήρθε από το περασμένο Σάββατο στην Ελλάδα είπε: «Η αλήθεια είναι πως ο καιρός είναι πολύ καλύτερος από ότι στη Λευκορωσία. Από την άλλη είναι αλήθεια πως θα προτιμούσα να μην ήμουν τόσες μέρες μακριά από την πόλη μας αλλά από την άλλη κατανοώ πως έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο ματς και εδώ οι συνθήκες προετοιμασίας είναι καλύτερες. Όμως από την άλλη έχουμε κάνει τόσα πολλά ταξίδια φέτος και μου λείπει η οικογένεια μου».

Για το αν σκέφτεται από τώρα το ματς της Πέμπτης: «Η αλήθεια είναι πως αποφεύγω να γεμίζω το μυαλό μου με σκέψεις από τώρα για το ματς της Πέμπτης. Νομίζω ότι αυτό δε βοηθά και πολύ. Υπάρχουν κάποιες μέρες ακόμη και όταν έρθει η στιγμή θα το σκεφτώ».

Για την κούραση καθώς ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Λευκορωσίας και μια γεμάτη σεζόν είπε: «Αν ήταν ένα παιχνίδι όπου δεν υπήρχε ένας τόσο σημαντικός στόχος θα απαντούσα πως ναι, τώρα στο τέλος της σεζόν αισθανόμαστε κουρασμένοι. Αλλά επειδή ακριβώς πρόκειται για έναν τελικό και επειδή θέλουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση, το κίνητρο είναι ισχυρό και ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα».

Για το αν θεωρεί πως η Βίντι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Τσέλσι: «Είναι ξεκάθαρο πως η Βίντι ακόμη και με ισοπαλία περνά μπορεί να περάσει. Αλλά παίζει απέναντι στην Τσέλσι που είναι από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη και είμαι σίγουρος ότι ο αγγλικός σύλλογος θα κερδίσει. Επομένως στο δικό μας ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ θα παιχθεί η δεύτερη θέση κα η πρόκριση. Είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό».

Για το τι πρέπει να παρουσιάσει η ΜΠΑΤΕ την Πέμπτη για να μη χάσει στην Τούμπα: «Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει την εμπειρία από δύσκολες αναμετρήσεις και αυτό μπορεί να μας βοηθήσει την Πέμπτη απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-1 στο πρώτο ματς: «Ήταν μια κακή στιγμή για εμάς. Ήταν σοκ για εμάς τα πρώτα λεπτά και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε σκοράροντας τρία γκολ. Αλλά στα επόμενα ματς αποδείξαμε ότι εκείνη η εμφάνιση δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες μας ως ομάδα».

Για την Τούμπα καθώς έχει παίξει αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα: «Ξέρω ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Θυμάμαι όταν ήμουν στον Πλατανιά, στο εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη, το μισό γήπεδο ήταν ασπρόμαυρο! Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι δεμένος με την ομάδα και δημιουργεί δύσκολη ατμόσφαιρα για κάθε αντίπαλο».

Διαβάστε ακόμη...