«Να προβληθεί παραπάνω η κολύμβηση»

Από inpaok.com: Ο κολυμβητής του ΠΑΟΚ στην κολύμβηση, Αστέριος Δαλδογιάννης, μίλησε στο INPAOK, για την συμμετοχή του στα «26α Αλεξάνδρεια», αλλά και για τους προσωπικούς στόχους που έχει, για την συνέχεια της φετινής σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
«Να προβληθεί παραπάνω η κολύμβηση»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα Αλεξάνδρεια:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα Αλεξάνδρεια ήρθαν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία, είχαμε περίπου 400 συμμετοχές. Η αλήθεια είναι πως ο αριθμός των ατόμων, δεν ήταν ο ίδιος με πέρσι, αλλά ευελπιστούμε του χρόνου να έχει παραπάνω συμμετοχές. Ο ανταγωνισμός ήταν αρκετά δυνατός, είχε κάποια αξιοσημείωτα ρεκόρ. Είχε όρια για Ευρωπαϊκούς αγώνες. Εγώ προσωπικά κέρδισα δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο. Στα 1500 μέτρα και στα 200 χρυσό και στα 400 βγήκα τρίτος. Οι χρόνοι μου ήταν αρκετά κοντά στα ρεκόρ μου και θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο στην παρούσα φάση και αυτοί οι χρόνοι είναι ένας καλός οιωνός, για μια καλύτερη συνέχεια στην φετινή σεζόν».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην διοργάνωση:

«Θεωρώ ότι σαν ομάδα πήγαμε αρκετά καλά. Πλησιάσαμε τους χρόνους μας. Φυσικά υπήρχαν και κάποιοι αποκλεισμοί, κάποιοι αθλητές πήγαν καλύτερα από άλλους, αλλά αυτά υπάρχουν σε κάθε τουρνουά, αλλά πιστεύω πως σαν ΠΑΟΚ η παρουσία μας ήταν αρκετά καλή, καθώς είμασταν και διοργανωτές».

Για την προσωπική του εμφάνιση και αν είναι ικανοποιημένος:

«Και στα τρία αγωνίσματα που κολύμπησα, ήμουν αρκετά καλός αφού κατέκτησα τα μετάλλια. Θεωρώ πως οι χρόνοι μου είναι ικανοποιητικοί στην παρούσα φάση και θα συνεχίσω την δουλειά, για να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια της χρονιάς».

Για τον κόσμο που επισκέφτηκε το Ποσειδώνιο:

«Δυστυχώς, το κολύμπι είναι ένα άθλημα που δεν «τραβάει» θεατές. Θα θέλαμε η πολιτεία και τα ΜΜΕ να το προβάλουν περισσότερο, για να έρθουν περισσότεροι χορηγοί, για να «ζωντανέψει» το άθλημα».

Διαβάστε ακόμη...