Μελιόπουλος: Το νέο project του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ντύσει στα «ασπρόμαυρα» τον Δημήτρη Μελιόπουλο, ισχυροποιώντας τον ελληνικό κορμό του με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά της Super League σε αυτές τις ηλικίες. Το SDNA αναλύει όλα όσα θέλετε να μάθετε για το νέο project του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Μελιόπουλος: Το νέο project του ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος θα «σπάσει», όπως όλα δείχνουν, το ρόδι των μεταγραφικών κινήσεων του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου, σε μια κίνηση που μοιάζει με επένδυση παρά με ζαριά.

Στην ηλικία των 18 ετών, ο Δημήτρης Μελιόπουλος ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του δεδομένου πως η Ξάνθη ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τη «μετακόμιση» του ποδοσφαιριστή στην Τούμπα με φόντο τα επόμενα χρόνια.

Η εν λόγω κίνηση δεν προκαλεί καμία έκπληξη καθώς το όνομα του Μελιόπουλου φιγουράρει εδώ και αρκετό διάστημα στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ και άλλων ελληνικών ομάδων. Μάλιστα, στο «χορό» των μεταγραφικών δημοσιευμάτων είχαν μπει πρόσφατα και ομάδες του εξωτερικού καθώς ο 18χρονος ποδοσφαιριστής φιγουράρει ως το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμη...