Στο πλευρό του ΠΑΟΚ η METAMED ΙΑΤΡΙΚΗ

Από paokvolley.gr: Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Metamed Ιατρική, η οποία συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας ως Επίσημος Υποστηρικτής.
Πηγή: paokvolley.gr
Στο πλευρό του ΠΑΟΚ η METAMED ΙΑΤΡΙΚΗ

Η Metamed είναι ένα ιατρικό κέντρο προηγμένης εξατομικευμένης ιατρικής εξοπλισμένο με πρωτοποριακά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχει καινοτόμες θεραπείες πρόληψης και αποκατάστασης αναζητώντας τα αίτια της πάθησης και όχι απλώς καλύπτοντας τα συμπτώματα.

Με τη συνδυαστική χρήση των μηχανημάτων Laser – Vacumed – B-E-ST, χωρίς χορήγηση φαρμάκων, αντιμετωπίζουμε αθλητικούς τραυματισμούς ορθοπεδικά, παθολογικά, νευρολογικά, πνευμονολογικά, και άλλα προβλήματα με επιτάχυνση της θεραπείας ως και 50% σε σχέση με συμβατικές θεραπείες, βοηθώντας έτσι και τους αθλητές να επιστρέψουν σε μικρό χρονικό διάστημα στις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Διαθέτουμε το BOSO ABI-SYSTEM 100 το κλινικά πιστοποιημένο μηχάνημα για την πρόβλεψη εγκεφαλικού και καρδιακού επεισοδίου. Για αναλυτικές πληροφορίες ακολουθήστε το link http://metamed.gr.

Η Διοίκηση του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ευχαριστεί προσωπικά τους κ. Σταύρο και Νίκο Σιμιτσόγλου για την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα μας

Διαβάστε ακόμη...