“Η όμορφη Τενερίφη και ο ενθουσιασμός για τα πρώτο ΠΑΟΚ-Άρης”

Από ebasket.gr: Στο προσωπικό του blog ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη έγραψε ο Σταύρος Σχίζας.
Πηγή: ebasket.gr
“Η όμορφη Τενερίφη και ο ενθουσιασμός για τα πρώτο ΠΑΟΚ-Άρης”

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ στάθηκε στην ομορφιά της Τενερίφης και αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό του για το πρώτο του ντέρμπι Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Η εμπειρία που ζήσαμε στην Τενερίφη όπου βρεθήκαμε για τον αγώνα με την Τενερίφη ήταν απίστευτη. Προσωπικά, δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο μέρος! Έχω δει την μισή Αμερική, έχω ταξιδέψει και σε άλλες πόλεις με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, αλλά τόσο όμορφο μέρος δεν έχω ξαναδεί! Ήταν πανέμορφα! Η θερμοκρασία ήταν εξαιρετική και γενικά ήταν μια φοβερή εμπειρία.

Η παρουσία μας εκεί συνδυάστηκε και με την τεράστια νίκη της ομάδας. Εκτελέσαμε πολύ πιστά το πλάνο μας και πήραμε μια πολύ σημαντική, που πλέον μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε ότι η πρόκριση είναι στο χέρι μας.

Το μόνο αρνητικό του ταξιδιού είναι ότι δεν συναντήθηκα με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με εμάς! Κάποιοι συμπαίκτες μου ήταν πολύ τυχεροί που τον είδαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του...

Κούραση υπάρχει, γιατί προερχόμαστε από ένα πάρα πολύ δύσκολο ταξίδι στην άλλη άκρη της Ευρώπης, αλλά για μένα προσωπικά είναι πνευματική και όχι σωματική.

Περιμένω το παιχνίδι με τον Άρη με ενθουσιασμό. Είναι σαν ευλογία για έναν παίκτη να παίζει σε αυτά τα παιχνίδια, ειδικά εδώ στη Θεσσαλονίκη. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε ένα τέτοιο ματς.

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να μην έχουμε στο μυαλό μας ότι επειδή κερδίσαμε την Τενερίφη, που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο Basketball Champions League, θα κερδίσουμε και τον Άρη. Πρέπει να κοιτάμε κάθε φάση του αγώνα ξεχωριστά και στο τέλος του να είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε για να πάρουμε τη νίκη".

Διαβάστε ακόμη...