Καρακούλα: "Εφικτός ο στόχος της πρώτης τριάδας"

Από paok24.com: Η Βάια Καρακούλα μίλησε για τους λόγους που την έκαναν να παραμείνει στον Δικέφαλο του Βορρά, τους στόχους της φετινής σεζόν, αλλά και το όνειρο που έχει για το «Παλατάκι».
Πηγή: paok24.com
Καρακούλα: "Εφικτός ο στόχος της πρώτης τριάδας"

Αρχικά, η 20χρονη παίκτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» και τη νέα σεζόν:

«Ήταν προτεραιότητα μου να μείνω στην ομάδα, θεωρώ πώς ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω, αφού είμαι μέλος σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη για την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ στον οποίο το κλίμα είναι εξαιρετικό».

Για το έως τώρα ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είπε: «Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση και δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένες όσο έπρεπε. Στα παιχνίδια με τον Σπόρτινγκ και τις Εσπερίδες Καλλιθέας δείξαμε την πραγματική εικόνα της ομάδας».

Σχετικά με το αν είναι εφικτός ο στόχος της πρώτης τριάδας: «Είναι εφικτός ο στόχος της πρώτης τριάδας. Δουλεύουμε πάρα πολύ εντός και εκτός γηπέδου για να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα».

Το «όνειρο» που έχει για γεμάτο «Παλατάκι»: «Από την πρώτη ημέρα που έχω έρθει στον ΠΑΟΚ έχω ένα όνειρο. Να παίξω σε ένα «Παλατάκι» που θα έχει αρκετό κόσμο. Θέλουμε δίπλα μας τους φίλους της ομάδας».

Για τους προσωπικούς της στόχους: «Στην πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ πήρα πάρα πολλές εμπειρίες. Φέτος, θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να βελτιώνομαι και παράλληλα να βοηθάω την ομάδα μου. Στόχος μου είναι φυσικά να βρεθώ και στην εθνική ομάδα γυναικών».

Διαβάστε ακόμη...