Το βιογραφικό και η προϋπηρεσία του Μπράνκο

Από paok24.com: Ο Πορτογάλος δούλευε ως τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Απλά δεν είχε τον τίτλο τον οποίο απέκτησε σήμερα. Ας θυμηθούμε το βιογραφικό του, μια και έχει σχετική προϋπηρεσία.
Πηγή: paok24.com
Το βιογραφικό και η προϋπηρεσία του Μπράνκο

Ο Μπράνκο γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου του 1975 στο Οπόρτο, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι αρχικά είχε ακολουθήσει το δρόμο της δημοσιογραφίας, καθώς εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην γνωστή εφημερίδα "Ο Jogo", λίγο πριν μπει στο χώρο του management.

Το 1999 ανέλαβε τη θέση του σκάουτερ στην ProSport, όπου κι έμεινε μέχρι το 2004, ενώ κατόπιν ετοίμασε βαλίτσες για Ισπανία για λογαριασμό της Ποντεβέδρα, πριν αναλάβει ένα χρόνο μετά τον ίδιο ρόλο στην Βίσλα Κρακοβίας.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στον δρόμο του η Ζαγκλεμπιε Λουμπίν, όπου ανέλαβε το ρόλο του επικεφαλή του τμήματος σκάουτινγκ και παρέμεινε στην Ρουμανία μέχρι το 2009, μέχρι που επέστρεψε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Λεϊσόες, όπου ήταν τεχνικός διευθυντής.

Το 2011 επέστρεψε στην Ρουμανία και είχε τον ίδιο ρόλο στην Άστρα Γκιούργκιου και στη συνέχεια, βρέθηκε για δεύτερη φορά στην πατρίδα του, για την Εστορίλ, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2016, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες για τα δεδομένα της ομάδας, τερματίζοντας στην 4η θέση της Primeira Liga, ενώ οι Πορτογάλοι πανηγύρισαν δύο ομάδες τη συμμετοχή τους στο Europa League.

Το 2016, ο Πορτογάλος ετοίμασε βαλίτσες για Κροατία, δίνοντας τα χέρια με την Χάιντουκ Σπλιτ, όπου και πάλι ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή. Εκεί προβλήθηκαν αρκετά μερικές πωλήσεις μεταξύ των οποίων αυτή του Νίκολα Βλάσιτς, με τους Κροάτες να παίρνουν 10 εκατ. από την μεταγραφή του στην Έβερτον, ενώ άλλα 3,5 πήραν για τον Tόμα Μπάσιτς, που "μετακόμισε" στην Μπορντό.

Τώρα οι απαιτήσεις στον ΠΑΟΚ είναι σαφώς πολύ-πολύ μεγαλύτερες.

Διαβάστε ακόμη...