«Πιστεύω στον εαυτό μου, θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα»

Από paokbc.gr: Ο William Hatcher μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κύμη για την 5η αγωνιστική της betshop Basket League.
Πηγή: paokbc.gr
«Πιστεύω στον εαυτό μου, θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα»

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, μίλησε για το πώς ήρθε η νίκη στο ματς με την Κύμη, την μέχρι στιγμής πορεία του στο πρωτάθλημα και τον μακρινό στόχο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για το αν η σημερινή νίκη της ομάδας ήταν εύκολη: «Δε νομίζω πως ήταν εύκολη. Έτσι φάνηκε στο τέλος. Μέχρι το 36΄ ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Είχαμε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι τον έλεγχο. Εμείς ερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια και βρήκαμε απέναντί μας μια ομάδα που της αρέσει η δύναμη κι η φυσική επαφή. Είχαμε μόνο δυο ημέρες να προετοιμαστούμε και δε ξέραμε τι ακριβώς να περιμένουμε από την Κύμη. Καταφέραμε να επιβληθούμε στον αντίπαλο μας και να πάρουμε και μια σημαντική διαφορά».

Αναφορικά με το γεμάτο ρόστερ της ομάδας: «Νομίζω πως είναι λίγο περίεργο. Έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και να βγούνε μπροστά. Κάποιοι παίκτες ίσως να μην είναι συνηθισμένοι σε αυτή την κατάσταση. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμη για να βρούμε τη χημεία μας. Είναι καλό να έχεις πολλούς παίχτες στο ρόστερ αλλά από την άλλη είναι λίγο περίεργο για εμάς καθώς δε ξέρουμε ακόμη πόσο χρόνο παίζει ο καθένας μας. Η χημεία μας θα μας δώσει μεγάλες νίκες και πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να συνηθίσουμε σ' αυτό. Είναι κάτι δύσκολο αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε».

Για την προσωπική του απόδοση ως τώρα: «Θα έλεγα πως δεν είμαι σε πολύ καλό ρυθμό. Είναι η 13η σεζόν μου κι είμαι λίγο πιο ώριμος και καταλαβαίνω περισσότερα από παλαιότερα. Μπορώ να κρίνω αν είμαι καλός ή όχι. Πιστεύω στον εαυτό μου και θέλω να δίνω το 100%. Θα κάνω ό, τι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα. Όσο η ομάδα θα δουλεύει θα προσπαθήσω να βρω το ρυθμό μου».

Σχετικά με τη συμμετοχή στα ημιτελικά του κυπέλλου και αν είναι έξτρα κίνητρο: «Ναι σίγουρα είναι. Είναι κάτι που μας "θρέφει" το να περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια. Είναι αρκετά μεγάλο κίνητρο. Για μένα είναι ακόμη μεγαλύτερο το κίνητρο γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ την αποτυχία απέναντι στον Φάρο, στην προηγούμενή μου θητεία. Μέχρι τότε όμως έχουμε μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας που θα πρέπει να κερδίσουμε. Αν φτάσουμε στον τελικό, τότε όλα θα μπορούν να συμβούν».

Διαβάστε ακόμη...