«Φαβορί του αγώνα ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Με στόχο να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ο Παμβοχαϊκός θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (10/11) στο PAOK Sports Arena και στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.
Πηγή: inpaok.com
«Φαβορί του αγώνα ο ΠΑΟΚ»

Ιδιαίτερο ματς θα είναι για τον νυν λίμπερο της ομάδας από το Βραχάτι και πρώην του Δικεφάλου, Θάνο Παπαδημητρίου, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τους «ασπρόμαυρους» και έκανε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κόρινθο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Παρακάτω οι δηλώσεις του 35χρονου άσου για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλούς στόχους και σίγουρα διαφορετικούς στόχους από τον Παμβοχαϊκό. Πάμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν μπερδεμένα συναισθήματα. Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί στον αγώνα. Μας βοηθάει ψυχολογικά το καλό ξεκίνημα που έχουμε κάνει, αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Στόχος είναι η καλύτερη συγκομιδή πόντων από όλους τους αγώνας και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Διαβάστε ακόμη...