Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Νίκησε τους πρωταθλητές η Nanterre

Από paokbc.gr: Λίγο πριν από την 4η αγωνιστική της regular season του Basketball Champions League, το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο του Basketball Champions League στα εθνικά πρωταθλήματα που συμμετέχουν.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Νίκησε τους πρωταθλητές η Nanterre

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Nanterre 92 επικράτησε της περσινής πρωταθλήτριας Le Mans με 98-77 για την 6η αγωνιστική της LNΒ και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 3-3. Η Nanterre προηγήθηκε με διψήφιες διαφορές από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τους αντιπάλους της, καθώς ήταν εξαιρετικά εύστοχη από την περιφέρεια και από την γραμμή των βολών (14/26 τρίποντα και 12/12 βολές). Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο πρώην παίκτης των Κολοσσού Ρόδου, Άρη και Ολυμπιακού, Dominic Waters με 23 πόντους (6/6 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 2/2 βολές) και 5 ασίστ σε 24 αγωνιστικά λεπτά.

Η Iberostar Tenerife νίκησε εκτός έδρας την Morabanc Andorra με 81-96 και έχει πλέον 4 νίκες μετά από 6 αγωνιστικές της ACB. Οι νησιώτες εκμεταλλεύτηκαν την ευστοχία τους από την περιφέρεια (14/28 τρίποντα) και την πολύ καλή μέρα στην οποία βρέθηκε ο βασικό τους σέντερ, Colton Iverson, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Την αήττητη πορεία της στη φετινή σεζόν συνέχισε η Reyer Venezia, η οποία διέλυσε με 64-87 την περσινή φιναλίστ του ιταλικού πρωταθλήματος, Trento και πέτυχε την 4η νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές της Legabasket, ενώ παράλληλα είναι στο 3-0 και στο Basketball Champions League! Η Venezia είχε τον πρώτο λόγο από την πρώτη κιόλας περίοδο και με μεγάλους πρωταγωνιστές του Austin Daye και Mitchel Watt, οι οποίοι πέτυχαν από 21 και 17 πόντους αντίστοιχα, έφτασαν σε μια άνετη νίκη.

Την 3η συνεχόμενη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε η Telekom Baskets Bonn, η οποία έχασε εκτός έδρας από την Jena με 82-70 για την 5η αγωνιστική της BBL. Η Bonn ήταν πολύ άστοχή από την περιφέρεια, καθώς ευστόχησε σε μόλις 6 από τα 27 τρίποντα που επιχείρησαν και έτσι βρισκόταν πίσω στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κορυφαίος για τους ηττημένους ήταν ο Charles Jackson με 12 πόντους, 13 ριμπάουντ και3 κλεψίματα.

Η Hapoel Holon επιβλήθηκε εκτός έδρας της Hapoel Be'er Sheva με 72-70 και βελτίωσε το ρεκόρ της στη Winner League στο 3-1. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση ή να πάρουν τη νίκη, αλλά αστόχησαν σε δύο προσπάθειες στην τελευταία επίθεση. Κορυφαίος για την ομάδα που συμμετέχει στον όμιλο του ΠΑΟΚ, ήταν ο Corey Walden, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση έχοντας 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ, συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Στην Ελβετία, η Fribourg Olympic νίκησε εκτός έδρας τους Rivera Lakers με 82-88 για την αγωνιστική της SB League και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 3-1. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Natan Jurkovitz και Dusan Mladjan, οι οποίοι είχαν από 23 πόντους.

Τέλος, στην Τσεχία, η BK Opava ηττήθηκε από την Olomoucko με 91-90 και γνώρισε την 2η ήττα της μετά από 6 αγωνιστικές της NBL. Πρώτος σκόρερ για την Opava ήταν ο Vaclav Bujnoch με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Διαβάστε ακόμη...