Ο ΠΑΟΚ το έχει ξανακάνει…

Από  gazzetta.gr:Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετικά μειονεκτική θέση στους ομίλους του BCL. Το ίδιο έγινε και πέρυσι, αλλά κατάφερε να προκριθεί...
Πηγή: gazzetta.gr
Ο ΠΑΟΚ το έχει ξανακάνει…

Οι τρεις ήττες έπειτα από ισάριθμες αγωνιστικές στο BCL προφανώς βάζουν τον ΠΑΟΚ σε θέση κυνηγού, πριν καλά-καλά «ζεσταθούν» οι ομάδες στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης. Αντικειμενικά όμως, μόνο η μία εξ' αυτών ήταν... εκτός προγράμματος. Αυτή από τη Βόννη στο PAOK SPORTS ARENA. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου συνεχίζει να κρατάει την τύχη στα χέρια της και θα τη διαμορφώσει αναλόγως των αποτελεσμάτων της στους επόμενους τρεις αγώνες απέναντι σε Ναντέρ, Φράιμπουργκ(εντός) και Οπάβά (εκτός).

Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, αλλά το ίδιο είχε συμβεί και την περσινή χρονιά. Τότε, έπειτα από έξι αγωνιστικές στην κανονική διάρκεια του BCL μετρούσε μία νίκη και ταυτόχρονα, ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης. Αντιστρόφως ανάλογο ήταν το τελείωμα, καθώς σημείωσε πέντε νίκες σε έξι αγώνες και είχε προκριθεί στα playoffs του BCL. Τότε στάθηκε τυχερός, τον ευνόησε ο συνδυασμός αποτελεσμάτων στον όμιλο.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ πετύχει το 3/3 στα επόμενα τρία παιχνίδια τότε θα γίνει ο διαμορφωτής της τύχης του και δεν θα έχει λόγο να κοιτάζει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...