«Να βοηθάω τον ΠΑΟΚ όσο μπορώ»

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη του Media Day και η μπασκετμπολίστρια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Βάγια Καρακούλα μίλησε στο INPAOK για τους στόχους του Δικεφάλου, το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τους δικούς της στόχους, αλλά και για την Εθνική ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
«Να βοηθάω τον ΠΑΟΚ όσο μπορώ»

Αναλυτικά:

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Στόχος της ομάδας είναι η τετράδα και γιατί όχι και ψηλότερα αν μπορούμε».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Θέλαμε να πάμε στο final-4, δεν τα καταφέραμε, αλλά συνεχίζουμε. Παίξαμε με μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική η οποία θα παίξει στην Ευρωλίγκα φέτος. Θεωρώ ότι παικτικά δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε θέσει στο 100%, ωστόσο δείξαμε πολλά θετικά στοιχεία σαν ομάδα. Εννοείται πως θέλουμε δουλειά ακόμα, καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και πιστεύω πως στην συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτερες και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Για τις μεταγραφές που έγιναν και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα:

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Έχουμε καλές σχέσεις με τα νέα κορίτσια και είμαστε πολύ κοντά. Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια και αυτό βγάζουμε προς τα έξω. Είμαστε μία παρέα και βοηθάμε η μία την άλλη».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία τεράστια ανοδική πορεία και ίσως κάποιοι που το θεωρούν υποβαθμισμένο θα έπρεπε να δώσουν μία ευκαιρία και πιστεύω πως αν έρθουν στο «Παλατάκι» για να μας δουν θα δικαιωθούν».

Για τους προσωπικούς στόχους:

«Οι στόχοι μου είναι κάθε χρονιά να γίνομαι καλύτερη να δουλεύω μέρα με τη μέρα, ώστε όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου οποιαδήποτε στιγμή να είμαι στο καλύτερο δυνατό των δυνατοτήτων μου, για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την Εθνική:

«Τώρα θεωρώ ακόμη πως θέλω αρκετή δουλειά και λίγες περισσότερες εμπειρίες, λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, για τη γυναικών αλλά είναι το όνειρο μου όπως και κάθε αθλήτριας που αγωνίζεται στην Α1».

Διαβάστε ακόμη...