Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τα παιχνίδια των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο του Basketball Champions League στα εγχώρια πρωταθλήματά τους.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, UNET Holon, επικράτησε εντός έδρας της Hapoel Eilat με 108-102 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα Ισραήλ στο 2-1. Η Holon βρέθηκε πολύ κοντά στην ήττα, όταν 38΄΄ πριν το τέλος της πρώτης παράτασης ήταν πίσω στο σκορ με 6 πόντους (86-92), αλλά έκανε την ανατροπή ισοφαρίζοντας με ένα τρίποντο του Guy Pnini ακριβώς με τη λήξη σε 93-93. Στην δεύτερη παράταση ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη με 108-102. Πρώτος σκόρερ ήταν DeQuan Jones με 29 πόντους, ενώ ο Khalif Wyatt είχε 21 πόντους και 7 ασίστ.

H Umana Reyer Venezia διέλυσε την Pallacanesto Pesaro με 97-62 και παρέμεινε αήττητη μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής της Legabasket. H Venezia προηγήθηκε με διαφορά 18 πόντων στην πρώτη περίοδο και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα στην Pesaro να πλησιάσει στο σκορ. Πρώτος σκόρερ για τη Venezia, η οποία είχε 15/31 τρίποντα ήταν ο Stefano Tonut με 22 πόντους.

Στην Ισπανία, η Iberostar Tenerife ηττήθηκε εντός έδρας από την Movistar Estudiantes με 73-81 και είναι πλέον στο 2-3. Οι 18 πόντοι του Thaddus McFadden δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του Txus Vidorreta, η οποία έχασε την επαφή με το σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν οι «φοιτητές» έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 13-28.

Στη Γερμανία, η Telekom Baskets Bonn γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα στην BBL, καθώς έχασε στο Μόναχο από την Bayern με 102-91. Η προηγούμενη αντίπαλο τους ΠΑΟΚ πάλεψε, αλλά ήταν πίσω στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έτσι ηττήθηκε σχετικά εύκολα από την αήττητη Bayern. Πρώτος σκόρερ από την πλευρά της Bonn ήταν ο Charles Jackson με 22 πόντους και 10/11 δίποντα.

Στη Γαλλία, η Nanterre 92 έχασε εκτός έδρας από τη Bouzalac με 83-78 και το ρεκόρ της έπεσε πλέον στο 2-3. Οι γηπεδούχοι δεν έχασαν το προβάδισμα σε καμία στιγμή του αγώνα και οι 18 πόντοι του Haukur Palsson δεν ήταν αρκετοί για τους Παριζιάνους.

Στην Τσεχία, η Opava επικράτησε της Turi Svitavy με 88-73 και βελτίωσε το ρεκόρ της στην ΝBL στο 4-1. Κορυφαίος για τους νικητές, οι οποίοι δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα παρά το γεγονός ότι μάζεψαν 17 ριμπάουντ λιγότερα, ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο Jakub Sirina με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6ασίστ.

Τέλος, στην Ελβετία, η Fribourg δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με αντίπαλο την Lugano, την οποία νίκησε με 86-70. Οι Ελβετοί, που βρίσκονται πλέον στο 2-1, προηγήθηκαν με διαφορά 22 πόντων στο ημίχρονο (50-28) και έφτασαν στην 2η νίκη τους χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποια δυσκολία. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Dusan Mladjan με 17 πόντους.

Διαβάστε ακόμη...